Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tönkre fog menni a hajam?

Tönkre fog menni a hajam?

Figyelt kérdés

2naponta mosom befonom reggel kifonom kivasalom.

nagyon törik.

minden nap vasalom

másfél hete festettem be vörösesre. de az már ki is jött.

alapból barna hajam van most vettem kallos hajfestéket kékesfeketét.(60ml) és 6% os oxi krémet

mit tegyek hogy ne törjön tőle?

és hogy egészséges legyen?

köszönöm a válaszokat előre is

2010. aug. 11. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az nagyon nem jó, ha mindennap vasalod:-S Én is pórul jártam vele.

VAlami hővédő balzsamot vagy sampont kéne venned.

De sajnos én sem tudom, kíváncsi vagyok mások tippeire.

2010. aug. 11. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

Azt nem vágom, hogy, ha már befonod, reggel meg ki, akkor minek vasalod? Hiszen hullámos lesz így is, úgy is. A fonást nem értem, hogy ebben az esetben minek csinálod meg.

2010. aug. 11. 11:52
 3/12 A kérdező kommentje:
amúgy full egyenes a hajam. és azért fonom be hogy ne aludjam el
2010. aug. 11. 11:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert ha befonja úgye akkor szép dús lesz a haja és ha kivasalja utána, akkor is megmarad az a dús érzés és nem lapul rá a fejbőrére. Régen én is így csináltam, de ez nagyon hazavágta a hajam. Szerintem hagyd abba a vasalást, a fonást meg 3 naponta csináld. Nem jó, hogy fested a hajad, fonod is meg vasalod is. Valamitől meg kell szabadulnod, mert kenhetsz rá bármilyen drága és minőségi terméket, a hajad elég a festéktől és a vasalótól és a fonás is árt neki ha ilyen sűrűn csinálod.

Vágasd le a töredezett részét a hajadnak és hetente tegyél rá pakolást. Használj gliss kur hajvégápolót.

2010. aug. 11. 11:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
De ezt már nem értem én se. Full egyenes a hajad és azért fonod be, hogy ne aludd el? De akkor meg hullámos lesz. Egyszerűbb lenne ha elaludnád és kivasalnád. Ígyis-úgyis egyenes lesz a hajad nem? Fölösleges szerintem ezért befonni.
2010. aug. 11. 11:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

minek fonod be ha utána kivasalod??

am jah.. tönkrevágtad a hajad a vasalóval

2010. aug. 11. 12:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tönkre fog menni, hanem már tönkre is ment, ha nagyon törik. Le kell vágni a töredezett részt és ne vasald tovább.
2010. aug. 11. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerntem semmit sem tudsz csinálni, én ugyanígy minden nap vasalom a hajam és alapból göndör hajam van. Szőkére festettem úgy egy hónapja és a fele letört. (szőkítés+vasalás). Nekem most jól jött a nyár, mert azt mondta a fodrászom h pihentessem. Úgyhogy 3 hónapig nem vasaltam ki, és nem is festettem (elég gányul néz ki), de ez van.
2010. aug. 11. 20:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem fogom sztem sose felfogni,hogy minek kell befonni a hajad,utána meg rávasalni... napi vasalgatás is jót tehet a hajadnak...plusz a festés :) ütőőős..meg 1,5 hetente új hajszín.. hidd el nagyon megfogod bánni..egészséges hajat szeretnél..akkor festés nuku...hajvasalás nuku...meg 2naponta hajmosás... inkább heti 2!
2010. aug. 12. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha egyenes a hajad,minek vasalod?
2010. aug. 15. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!