Az nagyon nem jó, ha mindennap vasalod:-S Én is pórul jártam vele.
VAlami hővédő balzsamot vagy sampont kéne venned.
De sajnos én sem tudom, kíváncsi vagyok mások tippeire.
2010. aug. 11. 11:44
2/12 anonim válasza:
OFF:
Azt nem vágom, hogy, ha már befonod, reggel meg ki, akkor minek vasalod? Hiszen hullámos lesz így is, úgy is. A fonást nem értem, hogy ebben az esetben minek csinálod meg.
2010. aug. 11. 11:52
3/12 A kérdező kommentje:
amúgy full egyenes a hajam. és azért fonom be hogy ne aludjam el
2010. aug. 11. 11:54
4/12 anonim válasza:
Azért, mert ha befonja úgye akkor szép dús lesz a haja és ha kivasalja utána, akkor is megmarad az a dús érzés és nem lapul rá a fejbőrére. Régen én is így csináltam, de ez nagyon hazavágta a hajam. Szerintem hagyd abba a vasalást, a fonást meg 3 naponta csináld. Nem jó, hogy fested a hajad, fonod is meg vasalod is. Valamitől meg kell szabadulnod, mert kenhetsz rá bármilyen drága és minőségi terméket, a hajad elég a festéktől és a vasalótól és a fonás is árt neki ha ilyen sűrűn csinálod.
Vágasd le a töredezett részét a hajadnak és hetente tegyél rá pakolást. Használj gliss kur hajvégápolót.
2010. aug. 11. 11:57
5/12 anonim válasza:
De ezt már nem értem én se. Full egyenes a hajad és azért fonod be, hogy ne aludd el? De akkor meg hullámos lesz. Egyszerűbb lenne ha elaludnád és kivasalnád. Ígyis-úgyis egyenes lesz a hajad nem? Fölösleges szerintem ezért befonni.
2010. aug. 11. 11:58
6/12 anonim válasza:
minek fonod be ha utána kivasalod??
am jah.. tönkrevágtad a hajad a vasalóval
2010. aug. 11. 12:34
7/12 anonim válasza:
Nem tönkre fog menni, hanem már tönkre is ment, ha nagyon törik. Le kell vágni a töredezett részt és ne vasald tovább.
2010. aug. 11. 13:24
8/12 anonim válasza:
Szerntem semmit sem tudsz csinálni, én ugyanígy minden nap vasalom a hajam és alapból göndör hajam van. Szőkére festettem úgy egy hónapja és a fele letört. (szőkítés+vasalás). Nekem most jól jött a nyár, mert azt mondta a fodrászom h pihentessem. Úgyhogy 3 hónapig nem vasaltam ki, és nem is festettem (elég gányul néz ki), de ez van.
2010. aug. 11. 20:57
9/12 anonim válasza:
Egyszerűen nem fogom sztem sose felfogni,hogy minek kell befonni a hajad,utána meg rávasalni... napi vasalgatás is jót tehet a hajadnak...plusz a festés :) ütőőős..meg 1,5 hetente új hajszín.. hidd el nagyon megfogod bánni..egészséges hajat szeretnél..akkor festés nuku...hajvasalás nuku...meg 2naponta hajmosás... inkább heti 2!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!