Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Müllerben tényleg lehet...

A Müllerben tényleg lehet parfüm mintákat kérni? Aki kért már, minden probléma nélkül kapott is?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy elég drága parfümöt (majdnem 40 ezer), de félek, hogy pár alkalom után már nem tetszene annyira, így első próbafújás után az üzletben nem akartam beruházni rá. Egyik ismerősöm mondta, hogy ő mindig kér mintákat és adnak neki. Ez igaz lehet? Félek, hogy ha kérnék, előítéletesek lennének és azt gondolnák, hogy ingyen parfüm kell csak.
2020. nov. 20. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs minta. Olyan van, hogy a kis papírra (ami ki van helyezve) fújsz magadnak és így megtudod tetszik-e vagy sem.

Maximum ha nem vagy biztos benne, akkor pár napot vársz és addig szaglászod a papírt.

Kizárt, hogy adjanak mini mintákat. Nem lehetne annyit az üzletbe szállítani, egy nap alatt elfogyna... ismerve az emberket.

2020. nov. 20. 16:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Ohh... :( Papírt hoztam el, ott nagyon tetszik, de mégis más bőrön az illat, de azt is cikinek érezném, ha "naponta" bejárnék fújkálni magam.:D
2020. nov. 20. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

Nem tudom miért annyira fontos az a minta... ha tetszik egy illat első szaglásra, akkor megveszed. Nem kell ezt túlgondolni... maximum, ha idő előtt megunod akkor annyi. Elrakod vagy odaadod valakinek a családból, hogy használja el.

Ha jó drága volt, na az ciki. Én pont ezért nem szoktam túl drága parfümöket venni. Minek?! Túlárazott löttyök. Ha menetközben megunom és nem tudom már elviselni, akkor az se gáz ha kidobom azt a pár ezer forintosat. Az 50 ezres parfümöt ellenben nem dobod ki...

Attól, hogy egy mini mintát kipróbálsz, az nem fogja garantálni, hogy 2 hónap múlva is szeretni fogod az illatot.

2020. nov. 20. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
17%
Gondolom valami rokona vagy barátnője dolgozik ott, és tőle kapja pult alól. Bár amúgy nem hiszem, hogy a Müllerben a 40-50 ezres parfümökből marékszámra küldenék a mintákat a dolgozóknak...
2020. nov. 20. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Volt már rá példa, hogy a pénztárnál előttem álló nő kért mintát, és kapott is (bár csak véletlenszerűen nyúlt a dobozba a pénztáros), szóval egy próbát megér. A másik megoldás, hogy keresel néhány cseretopikot (mivel fórumozni ma már nem divat, nézz körül a Facebookon, rengeteg keres-kínál oldal van), valamelyikben csak akad valaki, aki át tud neked fújni egy kis fiolányit a saját üvegéből.
2020. nov. 20. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Notino-nál lehet mintákat venni (vagy kisebb kiszerelés).
2020. nov. 20. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Müllerben dolgoztam. Régebben simán osztogattunk mintákat, de aztán nagyon rászoktak a tarhálósok, és ki lett adva, hogy csak annak jár minta, aki vásárol is valamit a parfümériáról. Hatalmas hisztik voltak, a sok tahó szabályosan követelte a kismintákat, meg hazudott össze-vissza, hogy kapjon. El sem hittem, hogy valakinek ez ilyen fontos, hogy ott könyörög érte. A másik része, hogy van-e egyáltalán nekik az adott illatból minta. Régebben simán lehetett olyat, hogy kifújtunk kis Mülleres üvegbe a nagy teszterből, de aztán ezt higiéniai okok miatt(ne kérdezd, mi sem értettük) betiltották. Így már csak abból tudtunk adni, amiből volt előre a gyártó által kiküldött kisminta. És amúgy de, kartonszámra küldték őket, de mindig csak úgyanabból a pár tucat nagymenő illatból, meg az újdonságokból.

Igazából ha látják rajtad, hogy normális vagy, akinek van is pénze vásárolni, megmondod, hogy egy konkrét illat érdekel, akkor fognak adni szerintem ha van belőle. Nekik is érdekük, hogy megszeresd az adott illatot. Meg függ a környéktől is. Én a Corvinban voltam, ott eléggé féltettük őket, mert suttyó környék, és tényleg rengeteg tarhálós volt. De pl a Váci Müllerben meg simán osztogatták, mert oda meg a gazdagok jártak, akik vettek is cuccokat, nem csak a kismintákból akartak illatosak lenni.

2020. nov. 20. 21:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez nagyon hasznos volt. :)
2020. nov. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!