Van olyan drogériás (Dm, Rossmann) arctisztító, tonik, krém esetleg ami jó zsíros és problémás bőrre?
Bha savas hámlasztára lenne szükséged, az jót tesz a zsíros és mitesszeres bőrnek.
Itt találsz zsíros bőr ápolásához használatos termékeket, ha egy tanácsot megfogasz: ne a legolcsóbb, noname dolgot vedd meg, nézz utána, hogy melyik parfüm, szilikon és alhokolmentes, mert azoktól is kialakulhatnak pattanások.
Nekem száraz bőröm van, így sajnos tapasztalatom ezekkel a termékekkel nincsen.
Ami olcsó és esetleg kipróbálhatod hátha bejön, az a Rossmannban kapható mandula őrleményes szappan, szappanoknál kell keresni és kB 500 Ft. Emellé egy hidratáló krémet, lehetőleg víz bázisút, gél állagú, a Neutrogena hydro boost terméket tudom ajánlani, de olcsóbb is jó lehet.
És ennyi.
Kozmetikus is logikus lépés, de emlékeim szerint nekem pl anyukám nem adott volna pénzt erre, pedig akkoriban nem volt drága egy arc tisztítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!