Foreo készüléket megéri venni, és segít a bőrön, vagy pénzkidobás?
Nem mondom, hogy pénzkidobás, mert ha valaki szeretne egy arctisztító készüléket, akkor ez egy jó választás (bár az újabb verziók szerintem nagyon túlárazottak, érdemesebb az egyszerűbbek közül választani, a lényeget azok is tudják). Szóval jó és tényleg alaposan, de kíméletesen tisztít, viszont egyáltalán nem kulcsfontosságú egy jó arcápolási rutinban, inkább csak egy plusz. Ha úgy érzed, hogy te nem tudod eléggé hatékonyan megtisztítani a bőröd, akkor segít és emiatt okozhat látványos javulást, de mást azért ne nagyon várj.
Nekem másfél éve van egy play plus-om és nem bántam meg, hogy megvettem, használom is még (de nem minden nap), viszont hiába szeretem, nem gondolom, hogy nélkülözhetetlen lenne. Ha már itt van, szívesen használom, de ha nem lenne, akkor is meglennék nélküle.
Nekem foreo Luna 3 van Meg kèk színben.
Ha tehetném akkor inkább egy olcsóbb verziót vennék ( max 100 EUR), és beszerezném a foreo Bear készüléket. Nagyon drága, de tudomány által van bizonyítva, hogy tenyleg működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!