Mit használjak a bőrömre hogy jobb legyen?
Amit én csinálok: minden nap minimum 2 liter vizet megiszok. Egészségesen és vitamindúsan étkezem. Igyekszem kerülni a nagyon olajos és zsíros ételeket. Ha kijön egy-két pattanás, akkor Neogranormon kenőccsel kenem be. Néha a Garnier 3in1 terméket is használom.
Púdert nagyon ritkán, alapozót egyáltalán nem használok.
Hideg-meleg váltott vízzel szoktam arcot mosni.
Bioderma arclemosot hasznalok reggel-este, ezzel tisztitom az arcom. Hidratalasnak, krem helyett, mert ez jobban bejott, revox squalane olajat hasznalok, szinten reggel es este, minden nap. Ezen kivul heti ketszer kemiai hamlasztot hasznalok, szinten a revox markatol az AHA savas hamlasztot, ezt szigoruan csak osszel-telen-tavasz elejen lehet hasznalni, mert eros. A hamlasztohoz kotelezo a fenyvedo, anelkul nem szabad kilepni az utcara, igy ha elmegyek otthonrol, akkor reggelente a hidratalo olaj utan felkenem az arcomra. Szepen beszivodik minden, nem lesz ragacsos a bor,sminkelni is lehet ra.
Amugy en is ordinary termekeket hasznalok, de keszlethiany vaaan :(( Ezert kezdtem el kiserletezni ezekkel a revox cuccokkal, dm-ben lehet kapni, elerhetoek, olcso, es hatasos, nekem nagyon bejott!
Egyebkent ez az en arcapolasi rutinom, sajnos ami nekem bevalt, nem biztos, hogy neked is bevalik majd, de en egy csomo mindent a skinsmart oldalarol tanultam, szerintem nagyon jol ossze vannak szedve a fontos informaciok, mindenkeppen olvasgasd at :)
Remelem tudtam picit segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!