Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Áll környéki problémás bőr?

Áll környéki problémás bőr?

Figyelt kérdés
Könyörgöm, valaki aki hasonló problémával küzd és az álla környéke nagyon pattanásos segítsen. Milyen terméket tudnátok ajánlani? Nagyon csúnya és akármit használok nem javul. A The Ordinary hámlasztóit nézegettem, mert úgy hallottam, hogy nagyon sok mindenkinek bevált. Te mit használtok? Mi vált be?
2020. nov. 13. 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy a maszk okozza?

Egyébként egy jól összerakott bőrápolási rutin sokat segít. Az alap egy kíméletes lemosó, egy hidratáló és nappalra egy minimum 30 faktoros fényvédő. A hámlasztó is jó lehet, erre kifejezetten a BHA (szalicilsav) való. Egy másik jó hatóanyag a niacinamide, és a benzoil-peroxidot is érdemes kipróbálni ha nagyon vészes a helyzet (tehát az Akneroxidot, gyógyszertárban kapható).

2020. nov. 13. 03:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy a maszk, mert már régóta problémás az a terület. Azon gondolkodtam, hogy talán a hormonegyensúly felborult. Mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget!!
2020. nov. 13. 03:48
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is ilyen lett a maszkhasznàlattól. Hiába mosom hiába veszek pamutot. Sudocremmel szoktam bekenni tisztítás után az leviszi a gyulladást róla.
2020. nov. 13. 11:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy sokaknak a maszk miatt ilyen, de nekem sajnos már a maszkos mizéria előtt is ilyen volt. De egyébként én is be szoktam kenni néha sudocremmel.
2020. nov. 13. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bórvíz vált be. 300ft a gyógyszertárba. Reggel és este használom.
2020. nov. 13. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menj vele. Én évekig szenvedtem, pénzt koltottem teljesen feleslegesen. Vegul elmentem orvoshoz, megoldottuk a valodi problémat, és aztán helyre is állt a borom.
2020. nov. 14. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!