XL-es méreteim vannak, nem vagyok sem átlagos sem molett. Nem tudok dögös ruhadarabokat vásárolni magamnak Miskolcon! Miskolc és környékén hol vannak olyan boltok, ahol esetleg megoldhatnám ezt a problémám?
Van itt még valaki ilyen helyzetben, mint Én???
(Ja, és nem akarok lefogyni, ha esetleg valaki azt tanácsolná, mert áldom az Istent, hogy ilyen arányos vagyok. :) )
Hordhat valaki XL-es méretet ha mondjuk nő létére 190 centi, és nézhet tök úgy ki mint a 155 magas csaj az XS-es ben.
Attól függ milyen ruhákat szeretnél. Mit értessz a dögös alatt? Netes rendelés nem jó?
Dögös alatt mondjuk ilyet értek:
Viszont Mc-on semmi nincs. Telt karcsú vagyok. 175 cm és 88 kg.
Csak halkan:
azt ugye tudod, hogy ha most arányos vagy, akkor -X kilóval is nagyon-nagyon-nagyon valószínű, hogy az lennél?
Persze nem egyszerre fogy az ember mindenhonnan, előbb általában onnan megy le, ahonnan nem kellene... de a végső arányok ugyanazok lesznek.
Miskolci üzletet sajnos nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!