Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvitamint szedjek?

Milyen hajvitamint szedjek?

Figyelt kérdés

Nagyon töredezik a hajam a vége teljesen el van töredezve és ahogy vágunk egy picit belőle minden hónapba már másnap megint töredezett, sprőd és nagyon száraz! Így nem is nől a hajam semmit mert amikor nő mindig le kell vágni mert az el is törik ezért sose lesz hosszú hajam és ez a tudat a legrosszabb!

Valaki tudna segíteni milyen hajvitamint szedjek amivel az egész hajam állapotát megváltoztathatnám és újra puha, fényes és egészséges hajam is lenne?!!!!! ( és annak is örülnek ha nőne a hajam tőle persze először a hajam állapota a fontos)!!!!

2020. nov. 8. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Dmes mivolis
2020. nov. 8. 10:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors választ!

Sajnos szedtem már ilyet mert sok jót hallottam róla de nekem nem használt és nagyon sok pattanásom lett tőle meg minden nap fájt a hasam 🥺

2020. nov. 8. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Barmelyik multivitamin megteszi, csak ossze kell oket hasonlitani, miben mennyi van (gymbeamnel vagy nutrinal vasarolom). Erdemes melle kollagent is szedni. Ezek nemcsak a haj allapotan segitenek. Kivulrol meg gondolom tudod, hogy kell apolni. Csak ne azonnal vard az eredmenyt 😉
2020. nov. 8. 11:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm szépen! Kívülről alap, hogy ápolom csak már annyira töredezett, hogy gondoltam ideje a külső ápoláson kívül más is tenni mert tudom nem minden, hogy hajpakolás, argán olaj, ricinus olaj stb...
2020. nov. 8. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Kihagytam az okoskodasbol, hogy +jo etrend, sok folyadek.
2020. nov. 8. 11:49
 6/7 A kérdező kommentje:

A sok folyadék az megvan és csak vizet iszok

Az étrend az is jó mert edzek és nekem alapból úgy van összeállítva!

2020. nov. 8. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

Biotech multivitamin nok szamara

Nutriversum Kollagen kapszula

Plusz sok C vitamin,valtozatos vitamindus etrend. Nagyjabol ennyi amit tudsz tenni :) (nekem ezek valtak be)

2020. nov. 8. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!