Milyen hajvitamint szedjek?
Nagyon töredezik a hajam a vége teljesen el van töredezve és ahogy vágunk egy picit belőle minden hónapba már másnap megint töredezett, sprőd és nagyon száraz! Így nem is nől a hajam semmit mert amikor nő mindig le kell vágni mert az el is törik ezért sose lesz hosszú hajam és ez a tudat a legrosszabb!
Valaki tudna segíteni milyen hajvitamint szedjek amivel az egész hajam állapotát megváltoztathatnám és újra puha, fényes és egészséges hajam is lenne?!!!!! ( és annak is örülnek ha nőne a hajam tőle persze először a hajam állapota a fontos)!!!!
Köszönöm szépen a gyors választ!
Sajnos szedtem már ilyet mert sok jót hallottam róla de nekem nem használt és nagyon sok pattanásom lett tőle meg minden nap fájt a hasam 🥺
A sok folyadék az megvan és csak vizet iszok
Az étrend az is jó mert edzek és nekem alapból úgy van összeállítva!
Biotech multivitamin nok szamara
Nutriversum Kollagen kapszula
Plusz sok C vitamin,valtozatos vitamindus etrend. Nagyjabol ennyi amit tudsz tenni :) (nekem ezek valtak be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!