Melyik hajvitamint ajánlanátok hajnövesztésre?
1 havi adagot szedtem a Hair Bunny vitaminból. A hajam eddig egy hónap alatt 1 centit nőtt maximum, de az is letört. Most nőtt a hajam 5 centit és nem tört le, szebb is tőle a hajam. Viszont a probléma az, hogy elég sok pattanás van rajtam miatta.
Van olyan hajvitamin, ami ugyanennyire hatásos, de nem jönnek ki tőle pattanások? Vagy egyszerűen olyan összetevők vannak ezekben, hogy a pattanás is velejárója?
Én azt tudom tanácsolni, hogy szimplán keress rá pár szépségvitaminra és hasonlítsd össze a hatásukat és az árukat, továbbá olvasgass róluk nem fizetett, nem szponzorált, hanem valódi véleményeket, tapasztalatokat (pl. kremmania, fb kommentek). Megjegyezném, hogy érdemes utána olvasni a hatóanyagoknak is és kúraszerűen szedni a vitaminokat, kb 3 hónapig, mert úgy fejti ki igazán a hatását.
Én most Dr. Chen Patika márkát használok, bőr-köröm-haj vitamin, nekem bevált. Véleményem szerint felesleges 10.000 Ft körül költeni vitaminokra, amikor a 2.000-3.000 forintosak is ugyanannyit tudnak, csak ők nem reklámozzák magukat annyira (amit a vásárlókkal fizettetnek ki).
Sok féle vitamint próbáltam már, de nekem egyik sem segített, ez viszont igen. Nem értem, hogy miért jönnek olyan válaszok, hogy semmi értelme ennek, amit használtam, ez nem fizetett hirdetés, valóban segített a hajamon, amin eddig semmi más.
#4 Ez a 10 ezer Ft körüli és az olcsóbb márkák között a különbség a hatóanyag mennyisége. Az tény, hogy ugyanazok az összetevők, viszont a mennyiség már más, én azt hasonlítottam össze, és az alapján döntöttem úgy, hogy kipróbálom.
Én úgy gondolom, hogy ha hiány van a szervezetben az adott vitaminokból, akkor segíteni fog, viszont ha nincs, akkor ne várjunk sokat, ezért is van az, hogy valakinek használ pl. a Hair Bunny és valakinek nem. Nekem ez a személyes véleményem. Nagyobb mennyiségű hatóanyaggal többre megyek, még ha drágább is. Én elhiszem, hogy hatásos az is valakinek. De megnéztem az összetevőit és azok mennyiségét összehasonlítva nem éri meg jobban.
Jobban érdekelne engem az aminek a magas a hatóanyagtartalma még ha drágább is, mert ezekkel nem megyek semmire. Viszont lehet, hogy a Hair Bunnyban valami túl magas és emiatt pattanásosodom. De köszönöm a válaszodat, amit javasoltál még nem próbáltam, de azért kifogom próbálni.
4-es vagyok. Örülök, hogy úgy vetted meg, hogy már utána olvastál, tudatosan vásároltál. Nem gondolom, hogy a HairBunny nem hatásos vagy ilyesmi, csak én úgy gondolom, hogy ennyi pénzt nem feltétlenül ér meg, de 100%-osan tiszteletben tartom, ha neked használt, számodra bevált:) Ehhez még azt szeretném hozzátenni, hogy én azt olvastam, hogy a túlzott H-vitamin (biotin) bevitel okozhat bőrproblémákat, esetleg neked is ez lehetett a baj, de ez csak tipp, nem akarok okoskodni.
A nagy mennyiségű hatóanyagnál még vedd azt is figyelembe, hogy a szervezeted mennyit tud hasznosítani belőle, nehogy egy drága pisi legyen csak belőle.
Ha nyitott vagy a drágább vitaminokra, akkor esetleg a Kristen Hair All In One Hajvitamin-t tudom még mondani, elvileg az jó.
Hajnövesztésről volt szó, nem hajvesztésről! Mondatokat azért még tudsz értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!