Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik “hajvitamin” vált be...

Melyik “hajvitamin” vált be neked?

Figyelt kérdés

Sok évvel ezelôtt Merz Special kúrát csináltam néhányszor, de azóta sokkal több termék van.

Az ôszi/téli idôszakban szeretnék szedni vmit.

Ill. hallottam olyat is, h külön kollagént érdemes, ezt próbálta vki, bevált?

2020. okt. 4. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
2 olyat ismerek akik a dm hajvitamint istenítik, nekem nem tűnt fel változás, pedig évekig szedtem hátha...
2020. okt. 5. 08:32
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

Leírom a saját tapasztalatomat, hogy nekem mivel nőtt meg a hajam:

Egészséges vitamindús étkezést folytatok. Szimplán csak szedek külön vitaminokat: A, B, C, D, E, Magnézium. Csak ásványvizet és csapvizet iszok napi minimum 2 litert. Másfél - kéthavonta van egy egészségügyi hajvég vágásom.

Nagyon sokat nőtt így a hajam. Külön így, hogy hajra való vitamint nem szettem.

Még ez a cikk is hasznos lehet számodra:

[link]

2020. okt. 5. 08:54
 3/7 A kérdező kommentje:

1-es, köszi

2-es, ezeket a vitaminokat külön szeded? Úgy tudom, A-vitamint csak receptre lehet kapni...

Egyébként a többit én is így csinálom.

2020. okt. 5. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem szedem külön őket.

Most viszont már áttértem erre: [link]

Így olcsóbban kijövök, mintha külön-külön venném meg a vitaminokat. Egyedül C, D vitamint és Magnéziumot veszek még külön.

2020. okt. 5. 10:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Mondjuk ha valamit, akkor a dr. Lenkeit biztos, h nem fogom megvenni.

(A pasassal van bajom, nem a termékével)

2020. okt. 5. 11:20
 6/7 Metionin ***** válasza:
Én sima multivitamint eszek és külön marhakollagént. Elsősorban nem hajra eszem, az nő magától is havi 2 centit de mióta használom, a körmöm nem törik le és gyorsan nő, ami azelőtt lehetetlenséggel volt határos.
2020. okt. 5. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem, sima cink tabletta segített. Esetleg még a Forcapil.
2020. okt. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!