Mi a véleményetek a Hair Bunnyról?
Régóta nézem a terméket de nem vagyok benne biztos, hogy jó e vagy nem?! Esetleg valaki próbálta már ?
Nálam alapból pozitív lenne mert egy gyógyszert se tudok lenyelni másrészt csomó olyan vitamin van benne amit kéne szednem !!
Félek, hogy megint egy csomó pénzt adok ki érte és semmit nem használ!
Már annak is örülnek ha legalább annyi hatása lenne hogy a kb vállig vagy még addig se érő hajam ne törjön le!
Válaszokat előre is köszönöm!
Szia. Nekem használt, viszont nagyon sok pattanásom van tőle. A hajam sem töredezik annyira, sokkal szebb, de inkább a hajam nőtt.
A hajvitaminok akkor használnak, ha nem viszel be eleget a szervezetedbe azokból a tápanyagokból, amik benne vannak. Ha nincs hiány a szervezetedben, akkor nagy változást ne várj. A barátnőmnek nem használt, viszont nekem igen.
Nem tudom teljesen ajánlani, mivel tényleg sok a pattanásom miatta, de nekem megéri, mert a hajam már több éve nagyon rossz állapotban van és ennyi idő után végre látok változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!