Vannak rövid hajú cigány lányok?
Figyelt kérdés
Csak mert én még nem nagyon láttam. És kíváncsi lennék miért vannak oda annyira a nagyon hosszú hajért.2020. aug. 20. 21:02
1/4 anonim válasza:
Mert a cigányok mindent szeretnek ami kihívó meg giccses, a rohadt hosszú haj meg pont az. Amúgy én ismerek egy lányt akinek rövid (vállig érő) haja van, de ő tényleg inteligens, kultúrált, nem olyan mint az ilyen hosszúhajú roma lányok többsége.
2/4 anonim válasza:
Igen, én ismerek, de ő leszbikus.
3/4 anonim válasza:
Én az vagyok, sosem szerettem a feltűnősséget
4/4 anonim válasza:
Ismertem olyat, akinek volt párszor rövid haja is az életében, de tényleg nem jellemző. Akkor lehet, ha valaki nem kötődik szorosan a hagyományaikhoz, miszerint elvárt a lányoknál a "hosszú fekete haj", a haj levágása pedig az egyik legnagyobb megszégyenítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!