Mi kell hajszőkítéshez?
Ha ennyire ki akarod, azt inkább fodrásszal old meg és megbízhatóval, mert ilyen jellegű szőkítéshez nagyon erős, vagy több alkalmas szőkítés kell.
Mellesleg a szőkítő nem szőkít ki azonnal ilyenre, erre még plusz fehér hajfesték kell majd a szőkítést követően.
Semmikép se kísérletezz ezzel otthon inkább, nagyon könnyen leégeted az egész hajad vele.
Attól függ, most milyen színű a hajad, és hogy festett-e. A képen le van nőve neki kb 3 hetes, erre számíts.
Nekem sötétszőke hajam van, ahhoz vettem:
-szőkítőport (Kallos a kínaiból, de fodrászellátóban biztos segítenek)
-oxit: 9%-os neked talán a kisflakonos is elég lesz
-hajfestő ecsetet
-gumikesztyűt
-matrix kék sampon vagy kallos lila sampon(ezüstszürke flakonos), láttam már tonert is kínai üzletben, az jobb lenne
-valami jobb pakolás/balzsam, olyan is lehet, amit nem kell kiöblíteni
A szőkítés folyamatát lehet, már tudod.
Száraz hajra felkenjük a kikevert szőkítőpor-oxi elegyet (1:2 arányban, vagy ahogy a csomagolás ajánlja).
Bőségesen, mindenhol egyenletesen befedjük a hajszálakat. Utána lefedjük pl zacskóval, húzhatsz rá sapkát is, a melegtől gyorsabban dolgozik a szőkítő. 20-30 perc múlva kiöblítjük, samponnal megmossuk, megszárítjuk.
Ha narancssárga, mégegyszer kikeverjük a szőkítőt, felkenjük, lefedjük, megmossuk.
Itt abba is hagyhatnád, szőke vagy, lila samponnal a sárgaság is megszűnik, kész.
Vagy tehetsz rá festéket. Ezt ajánlják sokszor, szebb színe lesz.
Ehhez venned kell:
-1-2 tubus hajfestéket (Kallos vagy Wella jó) aminek ash árnyalata van és 9 vagy 10-es (12-es?) színmélységű
-6%-os oxit
Pofonegyszerű. Száraz hajra felkened a festék csomagolása szerint kikevert hajfestéket, és a csomagolás szerinti idő után kimosod, esetleg kék/lila samponnal.
Itt már biztos kész leszel :)
Nyugodtan kérdezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!