Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Magyarul mi az a 20 volume...

Magyarul mi az a 20 volume developer?

Figyelt kérdés

Neztem videokat angolul teljesen ertem amit mondanak csak nem tudom nalunk mi a “20vol developer” cuccnak a megfeleloje. Megneztem a 6os oxit a kallostol es arra van irva hogy “20 vol” de nem vagyok biztos benne hogy az, vagy hogy nem kell e valamivel osszekeverni. A videoban az van hogy lila sampon+mosogatoszer+szodabikarbona+ez a 20as cucc de akkor csak a sima oxi kremet kell belerakni por hozzaadasa nelkul?

Pink szinezot szeretnek leszedni anelkul hogy rontana a hajam minoseget es van olyan resze a hajamnak ami festett fekete tartos de mar 4-5 honapja festettem szoval kezdett kikopni ha arra a reszre is rakok akkor az is lefog jonni vagy hat nyilvan nem szoke de foltos lesz? Valakinek valami sajat tipp vagy valami?

2020. júl. 10. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:

6%-os oxi.

De ez a recept nem lesz jó. Főleg nem fekete hajra...

2020. júl. 10. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is pont most néztem a high lift-ről videot, és megtaláltam a google-ben a választ, hogy igen, ez a 6%-os oxi. Fél perc volt.
2020. júl. 10. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:

10 Vol - 3%

20 Vol - 6%

30 Vol - 9%

...

Ezt is azt is rá szokták írni

2020. júl. 20. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!