A barátnőm szeretné leborotválni a derékig érő haját és hatalmas támogatás lenne a számára, ha én is vágnék a saját hosszú hajamból, hogy megmutassam mennyire szeretem őt és támogatom, nekem is érdemes lenne vágnom a saját hajamból? 27L
Nagyon szeretem a barátnőm, már 3 éve vagyunk együtt boldog párkapcsolatban. Persze, olykor vannak nézeteltérések, de ez természetes, minden párkapcsolatban vannak. A barátnőm 25 éves, én 27 vagyok. Az én hajam a fenekemig ér, a barátnőmé a derekáig.
A probléma az, hogy az ő szülei eléggé irányító személyiségek voltak vele szemben és azt sem tudták sokáig elfogadni, hogy a lányuk leszbikus. Ma már elfogadták ezt és most már abba sem szólnak bele, hogyan öltözködjön, kivel járjon, milyen legyen a haja stb...
Számára traumát jelent és rossz emlékeket juttat az eszébe, hogy hosszú a haja. Arra emlékezteti, amikor még a szülei irányították őt és megszabták neki, milyen legyen a külseje. Szeretné ezt elfelejteni örökre és ezért szeretné teljesen leborotválni a haját, hogy szó szerint újrakezdje a dolgokat. Ráadásképpen nem is szeretné majd visszanöveszteni a derékig érő haját, azt mondja szándékosan szeretné majd fiúsan röviden hordani, mindig visszavágni.
A vágás alkalmával én is ott leszek vele végig, mellette. Ezt ő kérte tőlem, mondta hogy mennyire fontos lenne a számára. Megkérdezte tőlem, hogy "Te is szeretnél vágni a te hajadból?", mire azt mondtam neki, hogy "Én szeretem, hogy fenékig érő hajam van, csak egy nagyon picit fogok, hogy felfrissüljön a hajszálak vége!". Azt láttam az arcán és a szemében, hogy erre nagyon elszomorodott, azt mondta "Annyira jólesne nekem, ha te is vágnál sokat a te hajadból, hogy közösen csinálhassuk az újrakezdést, együtt!".
Kiemelte és hangsúlyozta, hogy "Semmit sem várok el tőled!" és hogy "Ez a te hajad!", csak annyit mondott, hogy "Nekem ez nagyon jólesne, ha te is vágnál sokat a te hajadból!". Tény, hogy én szeretem a fenékig érő hosszú hajam, de a barátnőmet még jobban! Habár én azt mondtam neki, hogy "Csak a végéből fogok vágatni egy picit, hogy felfrissüljenek a hajszálak!", titokban azon gondolkodom, hogy a kedvéért én is sokat fogok vágatni a saját hajamból. Lehet, hogy érdemes lenne vállig levágatnom a fenékig érő hajam? Vagy még rövidebbre? Esetleg valami fiúsra, vagy én is borotváljam le teljesen?
A haj levágásának sorrendje kapcsán, azon gondolkodtam hogy melyikünknek kellene előbb levágnia a haját, amikor közösen elmegyünk a fodrászhoz? Lehet, hogy először az enyémet kellene rövidre vágni, hogy ezzel megmutassam a barátnőmnek, mennyire támogatom őt és hogy bátorítsam őt is a vágásra? Természetesen ugye mondanom sem kell, hogy egyértelmű, a levágott hajat mi eladományozzuk, hogy rászoruló, rákos kisgyerekeknek majd parókát tudjanak készíteni belőle. Szeretnénk támogatni őket.
Tudom, hogy mennyire sokat jelentene ez a barátnőmnek! Már nagyon rég óta mondja, hogy mennyire szeretné, hogy közösen, egyszerre vágassunk a hajunkból, mindketten sokat! És én nagyon szeretem a barátnőm, sokkal jobban mint a hosszú hajamat! Lehet, hogy nekem is érdemes lenne sokat vágnom belőle?
Ekkorra baromságot már ne haragudj. Mennyi idősek vagytok 13??
A barátnőd nagyon manipulativ. Szerintem menjen inkább el egy jó pszichológushoz. Sosem kértem volna ilyen hülyeséget a szerelmemtől.
Lehet csak azt akarja hogy te is nézz ki szarul.
Szép dolog hogy ennyire szereted és megtennéd érte, de nem kérhet ilyet és semmi értelme.
Hát ez egy iskolapéldája lehetne annak, és te mint NŐ ezt, hogy reagálod le.
Elmondom mi a helyzet.
Őneki ez a vágya, gondolom de ez se biztos.
Azért nem azt mondta, hogy "vágasd le te is" hanem, hogy "semmit nem várok tőled", "jól esne" mert ezzel az érzelmeidre hat. A "semmit nem várok tőled" pedig pont olyan mint amikor a nő mondja a csávónak, hogy "azt csinálsz amit akarsz", de persze ezt tudjuk, hogy nem így van.
"titokban azon gondolkodom, hogy a kedvéért én is sokat fogok vágatni a saját hajamból."
Hű, na ő erre aztán nem gondolt... véletlenül sem azért dobta be a fentieket, hogy megtedd.
Bánja kánya hogy vágatsz-e vagy sem, de azért jó lenne ha a legegyszerűbb női manipupálós technikáknak mint nő nem dőlnél be.
Ja igen, és még ha nagyon picit rosszindulatú vagyok én még azt is bele tudnám látni, hogy ő mondjuk kopasz lesz neked pedig megmarad a "hosszú hajad", akkor majd azért kinézetben lesz bőven eltérés. Míg te férfiak/nők számára vonzó leszel esetleg bókolnak is, ő valószínűleg sokkal kevésbé, de ezt csak ha rosszindulatú akarok lenni úgy látom bele.
"Ez olyan, mint mikor egy pasi azt mondja a csajának, hogy örülne, ha nem sminkelne vagy ilyesmi, nem akarja hogy jobban nézz ki."
Azért a smink nem kevésszer inkább csúfítja a nőket, mint szépíti és ezzel rengeteg pasi van így.
Én személyesen "ismertem" 10/10 es csajt aki ahogy elkezdett sminkelni egyből lett egy 6/10. 16 évesen gyönyörű volt smink nélkül most 20 évesen meg a rengeteg sminktől meg úgy néz ki mint egy amerikai 35-ös és ez nem az öregedés hatása, hanem a tömérdek sminké.
Elég gáz ha szarul sminkel, mivel sminkes... tehát... és megél belőle.
Egy szolid igen, de ezalatt egy szemkihúzás és egy szempillaspirál is bőven elég. Az a smink szépít, amin nem látszik, hogy smink.
Amúgy nem értem a gondolkodásod. Ha megmondja, hogy ne sminkelj akkor amiatt mert azt akarja hogy csúnya legyen a barátnője, ha engedi akkor is azért hogy csúnya legyen?
Azért szerintem azt te is belátod, hogy ha olyan ruhákat "vetet" fel vele amitől "csúnya" lesz és olyan sminket/nem sminket erőszakol rá amitől csúnya lesz akkor egy alapból jó csajból csinál egy "csúnyát" akit ráadásul ő fog nézni naponta a legtöbbet. Így elég szar üzletet csinál nem?
Azt elismerem, hogy lehet a csávóknak kicsit maga felé húz a szíve és ha örül hogy a lánykája szandált hord mert neki az tetszik nyilván jobban megdicséri, vagy utal rá hogy tetszene így egy kicsit befolyásolva, de az hogy direkt trapéznadrágot adna rá a strech farmer vagy szoknya helyett, csak hogy 3-al kevesebb ember nézze meg azért az szerintem túlzás. Sminkre is ugyan ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!