Melyik a legjobb póthaj copfba?
Sajnos nagyon nagyon rövid a hajam és göndör az arcformám meg kerek és hát nagyon nem vagyok így szép!
Vettem nemrég csatos póthajat de mivel nem eredeti haj ezért már kb 1 hónap utána csúnya!
Valaki nem tudna ajánlani olyan csatos póthajat amit a copfba lehet könnyen beletenni! ( lehetőleg eredeti haj legyen és az ára meg ne legyen azért annyira sok) Minden nap edzek szóval mindig össze van kötve a hajam de amikor meglátok az utcán egy gyönyörű hosszú hajú lányt olyan csúnyának érzem magam!!
Milyen edzeseket csinalsz es mit sportolsz?
Egyaltalan nem biztos, hogy csunya vagy. Talan jobb is ha hanyagolod a pothajas dolgot. Ha a mostani hajhossz a legjobb a sportolashoz, akkor gondolom meg nem akarod elkezdeni növeszteni.
Ha szeretnel hosszu hajat, akkor az raer a sportkarriered utan is.
Nem hiszem, hogy egy ilyen sportos lany csunya volna.
De miért nem nő? Pár hónap alatt meg kellene nőnie elég hosszúra.
De az is megoldás, hogy olyan rövidre vágatod, hogy ne lógjon a szemedbe.
Tök jó, hogy edzel!
Én azok köze tartozok akiknek nagyon nagyon lassan nől a haja!
Sajnos nekem 2 év kb mire látszik hogy egy picikét nőtt ( de nagyon keveset) nem tudsz valami praktikát amivel tudom gyorsítani a hajam növekedését?
Igazából bevallom én csak a hosszú hajat imadom és a rövid haj az nem én vagyok csak a szőkítés annyira tönkre tette a hajam, hogy muszáj volt levágni
És köszönöm szerintem is nagyon jó dolog edzeni főleg ha még célod is van vele! 😊😊😊😊
Nem értek a hajnövesztéshez, ricinus olajat hallottam másoktól.
Nekem szerintem valamivel több mint egy év kellene ahhoz, hogy össze lehessen gumizni.
Csodálkozom, hogy neked nem nő.
Mi az aktuális célod a sportban?
Nemsokára elérem azt a kilót amit szeretnék és van edzőm innentől már mehetek a fitness modell álmom felé!
Először kardiot csináltam, hogy elérjem a normális súlyom és most összeállít nekem az edzőm egy edzés tervet innentől már mehet a súlyzós edzés és tudom nagyon nagyon sok év odáig de a célom, hogy egyszer fitness modell lehessek ( tudom hogy több év és kemény munka de nekem megéri)
Ha szeretsz edzeni, meg hozzá tudsz szokni, hogy a táplálkozásodban vannak megkötések akkor hajrá?
Csak kováncsiságból: Hány cm vagy és mennyi kg szeretnél lenni?
163 cm
Egyenlőre 54 kiló aztán ez majd alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!