Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb póthaj copfba?

Melyik a legjobb póthaj copfba?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon nagyon rövid a hajam és göndör az arcformám meg kerek és hát nagyon nem vagyok így szép!

Vettem nemrég csatos póthajat de mivel nem eredeti haj ezért már kb 1 hónap utána csúnya!

Valaki nem tudna ajánlani olyan csatos póthajat amit a copfba lehet könnyen beletenni! ( lehetőleg eredeti haj legyen és az ára meg ne legyen azért annyira sok) Minden nap edzek szóval mindig össze van kötve a hajam de amikor meglátok az utcán egy gyönyörű hosszú hajú lányt olyan csúnyának érzem magam!!

2020. aug. 13. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem friss kérdés, hogy lehet venni igazi hajból lófarok copfot egy 40 centis 20 ezer tol kapható, de szerintem legalább 50 cm kell ahhoz, hogy valóban szép hosszú copf legyen. Az pedig közel 30 ezer forint legolcsobb helyről.

Lehet venni szép szintetikusakat is, a szép az, ami matt, illik a hajhoz.... Ezek legolcsobb helyeken pl hair-club 5000 Ft. De luxus márkák pl ellen wille 20 ezer körül vannak. De erről sose mondod meg, hogy nem igazi haj :)

2020. okt. 18. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!