Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fogamzásgátló tabletta...

A fogamzásgátló tabletta mulasztja a pattanásokat?

Figyelt kérdés
Elszererném kezdeni szedni fogamzásgátlás céljából de kiváncsi lennék hogy e mellett múlnak e tőle a pattanások?

2020. máj. 28. 21:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Van közülük olyan, amilyen van ilyen téren kedvező mellékhatása (épp emiatt szedtem egy bizonyos faját évekig), de ez nem mindegyikre igaz.
2020. máj. 28. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:
97%

Valakinek több pattanás lesz tőle valakinek elmulasztja. Viszont azzal számolj ha abba hagyod a tabletta használatát a pattanások újra vissza fognak jönni.

Ha pattanásos vagy inkább egy bőrgyógyászt keress fel aki tud neked ebben segíteni. Nekem nagyon durván aknes volt a bőröm kaptam rá gyógyszert (medinac) azóta egyáltalán nincs pattanásom. Menstruáció környékén szokott kijonni egy-kettő de azok sem nagy gyulladt pattanások.

2020. máj. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!