Minerva fogamzásgátló pattanásos bőrre!?
Figyelt kérdés
Van akinek ezt a gyógyszert írta fel az orvosa pattanásos bőrre? Tapasztalatok? Segített?2016. aug. 21. 12:29
1/3 anonim válasza:
A fogamzásgátló még mindig nem erre való, a problémát nem szünteti meg csak több gondot fog okozni. Miért nem a problémát kezelteted?
2/3 A kérdező kommentje:
A problémát kezeltetem! Fél éve folyamatosan antibiotikumot (4 különböző fajtát) szedettek velem + mindenféle antibiotikumos kenőcsöt kipróbáltam, mindezt szigorú diétával kiegészítve. Egyik sem oldotta meg a problémát. Kiderült hogy hormonális okai vannak a pattanásoknak. Azért írta fel a NŐGYÓGYÁSZ a fogamzásgátlót, mert a pattanásokon kívül már más egészségügyi gondokat is okozott a felborult hormonháztartásom. 36 éves vagyok (tehát nem tini már), soha nem volt problémás a bőröm, még fiatal koromban sem. És mint írtam, nem kimondottan csak a pattanások miatt írták fel, hanem mert egyrészt fogamzásgátlás is a cél + cisztás petefészek + szőrösödés....Csak kíváncsi voltam hogy aki szedte, annak vajon a pattanásos bőre szebb lett-e!?
2016. aug. 21. 14:40
3/3 anonim válasza:
Kozmetikai tisztítás az antibiotikum kihat a szervezetre.A jó baktériumokat is megüli,terheli a gyomrot és bélrendszert,nem ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!