Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő alatt kéne hatnia...

Mennyi idő alatt kéne hatnia a fogamzásgátlónak? Pattanásokról van szó.

Figyelt kérdés

Ezelőtt szedtem egy gyógyszert, kifejezetten pattanásokra. Körülbelül 4 évig, tökéletes bőrt varázsolt, viszont egy idő után rettenetesen elkezdett hullani a hajam, ezért abbahagytam. Fogamzásgátlót szedek már másfél hónapja, de nem húzta vissza a pattanásokat. Annyira nem vészes, mint régen volt, de azért van jó pár és elég feltűnőek. Tudom, hogy nem mindenkinél hat ilyen szempontból a fogamzásgátló.

Hatnia kellett volna ennyi idő alatt, vagy még várjak, hátha eltűnnek a pattanásaim?

2016. ápr. 28. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennyi idő alatt már látnod kellett volna változást ha hat.

De amúgy nem beszólni akarok, csak mondjuk mi lenne ha a pattanások okát kezelnéd és nem gyógyszerekkel tennéd tönkre a szervezeted? Sose értem az ilyet. Ha tönkremegy a májad az nagyobb gond lesz mint néhány pattanás, amit akár el is lehet fedni bármikor.

2016. ápr. 28. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha fogamzásgátlónak írták fel, akkor gondolom a legalacsonyabb hormontartalmú, az meg semmit nem csinál a pattanásokkal.
2016. ápr. 28. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Pattanásokat nem fogamzásgátlóval kell eltüntetni. Utána kell járni mi okozza őket és azt orvosolni, nem gyógyszerrel tömni magad. Akiknek rendbe is hozza az arcukat a fogamzásgátló, a hatása addig tart míg szeded, a legtöbbnek szedés után ugyanolyan vagy még rosszabb lesz a bőrük.
2016. ápr. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!