Hogy mondjam el anyunak?
El szeretnék menni kozmetikushoz és kiszedetni a szemöldökömet.
Régebben már mondtam neki és azt mondta, hogy elég ha pár szálat kiszedek , nekem még annyira nem kell , de engem már zavar :S
Hogy mondjam el neki?
Hány éves vagy?
Engem anyu 11 éves korom óta visz magával szemöldököt szedetni.Miért olyan nehéz ezt elmondani?-Anyu elmegyek a kozmetikushoz szemöldököt szedetni,mert meguntam,hogy ilyen.---ennyi:)
Sok sikert;)
17Cs
azt mondják a kozmetikusok, h a legnagyobb zűr amit csinálhatsz, h magad esel neki először a szemöldöködnek, bízd szakemberre, mert ő ért hozzá.....példálozhatsz ezzel
ha anyud jár, én mondanám h szeretnék én is vele menni......
...én anno kiszedtem magamnak és nagyon elrontottam...
Basszus, telefonod csak van. Megszerzed a környéki kozmetikus számát, felhívod, oszt ennyi. Anyád szerinted mit fog veled csinálni, ha kiszedeted? Jól elver? Kétlem. Akkor meg?
15/L
Szia!
Nekem három lányom van. A legidősebb 17. Én viszem a kozmetikushoz. Mond el anyukádnak, hogy szeretnéd kiszedetni a szemöldöködet, mert úgy jobban tetszenél magadnak, és jobban éreznéd magadat. Mag azt, hogy most szünet van, ha esetleg nem állna jól, suliig úgyis visszanő.
Hidd el, jobb az őszinteség. Nem ismerem, de biztosan van oka annak, hogy itt kérdezel, gondolom tartasz a következményektől. Mond el mit szeretnél, nehogy utána büntetést kapj. Szia!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!