Ebben a nagy melegben ti hányszor mosakodtok egy nap? 22F
Kicsit igénytelen? NAGYON. Mi az hogy lusta vagy? Ember...
Amúgy akkor amikor felkelek, mielőtt elmegyek vhova, miután hazajövök és lefekvés előtt is. Ha nem megyek sehova akkor egyszer napközben.
mostanában azért nem fürdök naponta, mert nem megyek sehova :D nem érzem a szagomat, és 2-3 naponta lefürdök. csak este hulla fáradtan meg reggel rohadt álmosan nincs kedvem még beállni a zuhany alá. lehet hogy igénytelen, de nem zavar :DD legalább spórolok a melegvizen.
15/L
mi a francért fürdenél melegvízzel:D???
am naponta 2x egyszer edzés miatt meg este alváa előt mert nem tudok elaludni de ilyenkor a meleg miatt
még ha valaki nem is megy sehová olyan undoritó több napig nem fürdeni de remélem intim helyeken és hónaljban azért befigyel a víz legalább naponta ejj:D
ha fel kelek mindenképp megyek zuhanyozni,aztán néha délben is rám jön hogy de jó lenne szóval akkor is,este meg alapból:D szóval 3x
18L
pasim se fürdik gyakrabban :D főleg nem pl. fesztiválon... pannónia feszten majdnem 5 napig voltunk mosatlanok, csak dezodoroztunk.. :D mégis ugyanúgy megkívánt este.:P nem pazarlom a vizet, túl drága. gondolhattok rólam amit akartok, nem érdekel.
15/L
Én úgy szoktam, hogy délután csak simán vízzel leöblítem magam, az az izzadságot leviszi, koszos meg nem vagyok, mert általában bent vagyok a házban, este pedig rendesen tusfürdővel, arclemosó, stb. stb... Meg az arcom többször is sima vízzel lemosom egy nap, ha nagyon izzadok nedves törlőkendővel a hónaljam többször is letörlöm. Szóval napi 2x zuhanyozom.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!