Ebben a nagy melegben ti hányszor mosakodtok egy nap? 22F
Figyelt kérdés
Általában azt mondják, hogy nem érdemes naponta 2x többnél mosakodni, vagyis reggel és este, mivel ez fokozza a faggyútermelést. De ebben a melegben az sem megoldás, hogy tiszta izzadt a homlokod, és nem öblíted vagy nem törlöd le, mert akkor meg elszaporodnak a bőröm a baktériumok, a kosz meg minen, és abból si pattanás képzőhet.2010. júl. 23. 18:29
3/24 anonim válasza:
az arcomat kb 2-3× átmosom sima hideg vízzel, ha nagyon izzadok.
és ha nagyon meleg van akkor 1× fürödni is szoktam kb. 30-35 percig.
4/24 anonim válasza:
0,5X mert koszos munkát végeztem és azért nem akartam lefürgyeni feleslegesen, hogy újra koszos legyek
5/24 anonim válasza:
Ilyen nagy melegben van h 3x zuhanyzok.... ha nem tudok zuhanyozni akk mosom az arcom. :)
7/24 anonim válasza:
2-3 naponta. lusta vagyok :D:DD
8/24 anonim válasza:
Napi 2 zuhi, az biztos. Szerintem mosakodok is legalább 6-7 alkalommal. Nagyon zavar, h izzadok. Faggyútermelés ide, vagy oda, nem szeretek sem büdös lenni, sem érezni, ahogy izzadt a homlokom.
22/L
9/24 anonim válasza:
én 1x sem, csak reggel, és este... fürdeni meg csak este,mert nem egészséges, még reggel sem fürdeni,mert a hasznos bacikat is lemososd, amik este kerültek rád...
10/24 anonim válasza:
este fürdök, napközben az arcomat megmosom és lehet gyorsan le is zuhanyozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!