Hajmosás-->melegben?! Tovább lent!
Sziasztok:)
Arra lennék kíváncsi, hogy nyáron, ilyen melegben milyen sűrűn mostok hajat? Ti hogy "hordjátok" alvásnál? Ha bontva van, tudtok tőle aludni, nem melegít nagyon? Lehet idióta kérdések ezek, de kíváncsi vagyok, hogy más hogy van vele:)
Nem melegít,általában eltűröm oldalra,ha hason alszom..ha háttal,akkor nem melegít,nem is tűröm el.
Ritkábban mosok,kivéve mikor megyek valahova..:) akkor mindig.
Hát, kb. ugyanúgy 2-3 naponta mosok hajat, mint egyébként. Bár ha nagyon melegem van, van hogy víz alá dugom a fejem :D
Éjszakára pedig copfba fogom a hajam (télen-nyáron)
Mindennap megmosom, 3 perc alatt leizzadok és muszáj..
Felkötöm éjszakára.
Én akkor mosok ha kezd zsírosodni, főleg ha megyek másnap valahova. Meg szárítani már nem szoktam mer úgyis meg szárad a melegben:D
Alvásnál és nem törődök vele, összekötve nem szeretem mert nem kényelmes úgy hogy nem bírok háton feküdni, csak a szenvedés van hogy ne jöjjön szét. Ahogy lefekszem és úgy esik :)
Gyakrabban mosom, mint általában. Bár viszonylag rövid, de nagyon súlyos, sűrű, vastag hajam van, ezért teljesen "beizzad" a fejem, nem bírnám ki, hogy ne mossak 3, max. 4 naponta hajat. De legalább magától megszárad^^
Alvásnál az egészet felgyűröm a fejem fölé a párnára. Hülyén néz ki, de ha senki sem látja, akkor kit zavar?
2-3 naponta, attól függően, h másnap mennyire illusztris eseményre vagyok hivatalos :)
hajformázót is használok, szóval nem pazarlom azzal, h naponta lemosom róla.
egyébként nem olyan hosszú a hajam, alvás közben nem zavar, és van ventilátorunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!