Utáljátok mikor buli előtt órákig vasaljátok a hajatokat, és mire odaértek semmi sem látszik belőle?
Figyelt kérdés
Én rengeteget szoktam kinlódni a vasalással,olyankor megy rá:hajsimító sampon,balzsam,hajpakolás,hővédő,a hajvégekre wax és végül hajlakk..de mindez mégsem elég ahhoz,hogy bulira egyenes maradjon hiába van páramentes,jó idő..2010. júl. 23. 09:07
11/12 A kérdező kommentje:
a napon szoktam szárítani ilyenkor,télen meg magától a lakásban..:)
2010. júl. 23. 09:32
12/12 anonim válasza:
nem vasalom, ennyi:) nagyjából egyenes, de idióta kis hullámok mindig vannak benne, amitől pont nem tökéletes, de fontosabb, hogy egészséges legyen a hajam, meg így nem olyan erőltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!