Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Utáljátok mikor buli előtt...

Utáljátok mikor buli előtt órákig vasaljátok a hajatokat, és mire odaértek semmi sem látszik belőle?

Figyelt kérdés
Én rengeteget szoktam kinlódni a vasalással,olyankor megy rá:hajsimító sampon,balzsam,hajpakolás,hővédő,a hajvégekre wax és végül hajlakk..de mindez mégsem elég ahhoz,hogy bulira egyenes maradjon hiába van páramentes,jó idő..
2010. júl. 23. 09:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is utálom :S 9-kor kivasalom.. éjfélre már semmi nem látszik belőle :/ Kunkorodik össze vissza :( Egy kiló hajlakkot teszek rá, de ígyse marad meg.
2010. júl. 23. 09:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát nekem is ugyanez a helyzet ..de baromira idegesítő:S aki tud valami hasznos tippet,az írjon!
2010. júl. 23. 09:10
 3/12 anonim ***** válasza:
velem is ez van ezért mostmár ki se vasalom a hajam hanem mindig begöndöríten és felfogom a fufrum hogy legyen egy ilyen pukli a tetején: D
2010. júl. 23. 09:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen. A legutóbbi buliban is amiben voltam besütöttem a hajam :)
2010. júl. 23. 09:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Én nem is vasalom (göndör hajam van) nem tudom mi a divat épp haj ügyben mert sosem érdekelt de ahogy elnézem az egyenes...na ezért sem vasalom (divatellenzés)

15L

2010. júl. 23. 09:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen,a multkor én is ezt a módszert választottam és valamivel jobb volt a helyzet mint mikor kivan vasalva..a frufrus ötlet tényleg jó mert ha vasalva van és párás is a levegő a frufrum sehogyse áll mintha nem is szántam volna rá időt:Sde ha hátracsatolod úgy még jól is néz ki és nem nagyon tud rosszul állni.
2010. júl. 23. 09:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát ha nekem is göndör hajam lenne én se vasalnám..de a legtöbb lánynál szerintem az a helyzet mint nálam,hogy se egyenes se göndör..csak ilyen "sehogyse áll" hajunk van..ráadásul az enyém még elég száraz is és miután megmosom katasztrófa úgyhogy muszáj valamit csinálni vele és a hajvasalótól egy ideig áll is valahogy..
2010. júl. 23. 09:18
 8/12 anonim válasza:
A vasalótól még szárazabb lesz a hajad, és ennek következtében még inkább el fog állni, mire Te még többet fogod vasalni, egy idő után így teljesen "elégnek" majd a hajszálaid, és vágadhatod le rövidre... Úgyhogy szerintem egyáltalán ne is vasald, mert a vasaló is, és a sok "hajjavító" is, amiket ráteszel, csak rontani fognak a helyzeten... Tudom, mert évekkel ezelőtt velem pont ez volt... :( A hajvasaló azóta csücsül valamelyik dobozban...
2010. júl. 23. 09:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen pont ma megyek vágatni belőle mert eltört kicsit a vége..a vasalót meg csak bulik előtt vagy vmi alkalomra szoktam használni..de vasaló helyett esetleg valami más,hasznos tipp, ami még nem is roncsolja a hajat?
2010. júl. 23. 09:26
 10/12 anonim válasza:

A "hajvasaló-nagyon-rocsol-elvű-vagyok". xD

Sajna nem tudok egyenesítő tippet, de szerintem valaki biztos tud ;)

Én megbékéltem a hajammal, főleg, amióta a hajszárításról is leszoktam, hagyom, hogy magától megszáradjon, azóta sokkal selymesebb, kezelhetőbb és csillogóbb a hajam :)

Nekem egyébként olyan a sörényem, hogy alul egyenesre nő, ami a fejem tetejéről nő ki, az meg hullámos O.o

2010. júl. 23. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!