Hogy kell ilyen hajat csinálni ami a videón van? én már próbáltam de nem tüskés mind a videón lévő személynek
Mi kell hozzá hogy ilyen tüskés legyen?
Köszi!
Videó.: http://www.youtube.com/watch?v=ERl52OWuoUs&feature=related
JÓ én már ki is próbáltam igaz csak zselém van de nem lett ilyen tüskés mint neki.
Mitől nem lett tüskés?
Szerintem ne akarj ilyen hajat.. mint egy kis sündisznó :)
Egyébként kell hozzá egy jó hajhab (én Niveát használok, bár nekem hosszú hajam van, de jól lehet vele formázni)
Vékonynak kell lennie a hajvasalónak és a végére sok-sok wax.
Bár szerintem ha vékony szálú hajad van, nem lesz ennyire mutatós. Jó fodrászkodást!
18/l
Köszi kedves utolsó! akkor szerinted ez 17/F milyen áll állna jó? mert ilyen is tettszik nekem:
Kovács Áronnak jó a haja. :) Neki illik az arcához. Végül is a videón lévő srácnak sem szörnyű a haja, csak szerintem neki nem áll jól a fejformájához.
Ha ilyen hajat akarsz, akkor vágass oldalról, csak a középső részen legyen hosszabb. Mondjuk ilyesmi hosszúság szerintem elég lenne:
Ugyancsak hajhab+egy jó hajvasaló+ wax kérdése az egész.
Nekem még az ilyen hajak is tetszenek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!