Lányok ha voltatok már szerelmesek akkor megértitek! A nagy átalakulás xD?
tegnap 23:51-nek és 00:00-nak sem lehet privit küldeni :S
am valaki kérdezte, hogy magasabb vagyok-e nála: nem vagyok magasabb kb. 5 cm-el kisebb vagyok
ma 12:10 vagyok!
Már le is írtak mindent előttem. Alapvetően szép lány vagy, nem kell sok változtatás. Szűkebb felsőket ajánlanék, de írtad, h ez otthoni ruci. A sminked is jó, szép a szemed, azt emeld ki inkább. Rúzs, v szájfény inkább halványabb. Viszont nagyon el tudnálak képzelni egy sötétbarna hajjal. Nagyon jól állna, kár, h nem akarod megváltoztatni. Esetleg színezővel sem próbálod ki? Hidd el nagyon jó lenne. Ruhába illene hozzád a kék, világos lila, szürkés, citromsárga, fehér színek, szerintem. Amúgy tényleg összeilletek a pasival.
szia:) én is szeretném látni, hogy hogy nézel ki:) ha nem gond privibe tudnál képet küldeni a srácról és Magadról is?? :P:P írok véleményt is, mert eddig láttam, sokan ajánlották, hogy jobb lenne a sötét haj. na majd meglátom, kíváncsi vagyok, így első pillantásra össze illetek-e :D:D
16/L
tegnap 15:04-nek köszi :)
megpróbálom akkor szinezővel a hajam, hogy milyen lenne
am ruhákban lilát, szürkét, kéket hordok a leggyakrabban de majd akkor még kipróbálom a c.sárgát és a n.sárgát is :)
szia:) én vagyok a 16:03-as
most néztem a képeket, és szerintem semmi akadálya, hogy összejöjjetek, mert annyira szépek lennétek együtt!!! olyan mintha ki lenne találva, hogy pont ezzel a sráccal kell lenned, annyira összeilletek!!nagyon szép vagy!! és a fiú is helyes!! a többiek írták hogy jól állna egy kis hajszínező, szerintem is próbálkozz bátran, lehet hogy úgy érzed hogy nem csinos, ha nem eredeti színű a hajad de hidd el, hogy nagyon sok ember van, akinek egy festett, vagy színezett haj sokkal jobban áll, mert jobban kihozza az arc karakterét. úgyhogy hajrá!! írj hogy hogy alakulnak majd a pasival a dolgok!!én szorítok Neked!!! :D:D
Nagyon aranyos lány vagy és a fiú is édes, szóval szerintem is összeilletek! :)
Öltözz csinosan (a kedvenc ruhadarabjaidat hordd mindig - érezd jól magad a bőrödben!), sminkelj (persze ne készíts vakolatot), néha hullámosítsd be a hajad (én nem bizti, hogy befesteném, de ez már a te döntésed), mosolyogj, de ne vihogj :D, higgy magadban és okés lesz a dolog! :)
Add önmagad, ez a legfontosabb! :)
A 19L (nem tudom, még az előzőbb :)) oldalak valamelyikén vagyok :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!