Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok ha voltatok már szerelm...

Lányok ha voltatok már szerelmesek akkor megértitek! A nagy átalakulás xD?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Az iskolából tetszik az egyik fiú (nem vagyunk osztálytársak, kisebb nálam 1-el). Tudja, hogy tetszik nekem és énis tetszettem neki, most nem tudom, hogy mit érezhet. Már 5 hete nem láttam! Nagyon keveset beszéltünk eddig. Eddig még csak hármas puszi volt meg ölelés, de a puszi az már majdnem csók volt, nem volt messze a szánk...de azok a puszik olyan "szenvedélyesek" voltak mintha csók lett volna, legalábbis én úgy vettem észre. Beszélni már 7 hete nem beszéltünk élőben. Amióta nyáriszünet van, azóta csak egyszer beszéltünk msn-en, de nem olyan volt, mint régen. Régen éreztem, hogy szeret abból, ahogy írt de most már...:S Tudom, hogy korai ilyet mondani de úgy érzem, hogy ő életem nagy szerelme!!Nem tudok nem rá gondolni, nagyon hiányzik :( Nem hiszem, hogy tudok vele találkozni a nyáriszünet alatt. Azt mondta nekem legutoljára, hogy talán lehetne köztünk valami. Szebbnek kell lennem, mert ő elég helyes és nagyon sok lánynak tetszik, de elkell érnem, hogy én kelljek neki. Meg kell változnom a sulikezdésre!! Kérlek titeket, hogy segítsetek, amiben csak tudtok!! Minden érdekel, amivel szebbé varázsolhatom magam. Nem teszek ki képet, mert nem akarom, hogy felismerjenek, de küldhetek privátba vagy írok és myvipen megnézhettek aztán jöhetnek a tanácsok :) Előre is köszi mindenkinek =D
2010. júl. 19. 20:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:

tegnap 23:51-nek és 00:00-nak sem lehet privit küldeni :S

am valaki kérdezte, hogy magasabb vagyok-e nála: nem vagyok magasabb kb. 5 cm-el kisebb vagyok

2010. júl. 20. 14:51
 52/67 anonim ***** válasza:

ma 12:10 vagyok!

Már le is írtak mindent előttem. Alapvetően szép lány vagy, nem kell sok változtatás. Szűkebb felsőket ajánlanék, de írtad, h ez otthoni ruci. A sminked is jó, szép a szemed, azt emeld ki inkább. Rúzs, v szájfény inkább halványabb. Viszont nagyon el tudnálak képzelni egy sötétbarna hajjal. Nagyon jól állna, kár, h nem akarod megváltoztatni. Esetleg színezővel sem próbálod ki? Hidd el nagyon jó lenne. Ruhába illene hozzád a kék, világos lila, szürkés, citromsárga, fehér színek, szerintem. Amúgy tényleg összeilletek a pasival.

2010. júl. 20. 15:04
 53/67 anonim válasza:

szia:) én is szeretném látni, hogy hogy nézel ki:) ha nem gond privibe tudnál képet küldeni a srácról és Magadról is?? :P:P írok véleményt is, mert eddig láttam, sokan ajánlották, hogy jobb lenne a sötét haj. na majd meglátom, kíváncsi vagyok, így első pillantásra össze illetek-e :D:D

16/L

2010. júl. 20. 16:03
 54/67 anonim ***** válasza:
23:14-es vagyok. Mostmár elvileg lehet e-mailt küldeni, próbáld meg újra elküldeni a képeteket.
2010. júl. 20. 17:07
 55/67 A kérdező kommentje:

tegnap 15:04-nek köszi :)

megpróbálom akkor szinezővel a hajam, hogy milyen lenne

am ruhákban lilát, szürkét, kéket hordok a leggyakrabban de majd akkor még kipróbálom a c.sárgát és a n.sárgát is :)

2010. júl. 21. 11:33
 56/67 A kérdező kommentje:
légyszi akiknek küldtem képet írjanak mert még egy csomóan nem írtatok :(
2010. júl. 22. 19:57
 57/67 anonim válasza:

szia:) én vagyok a 16:03-as

most néztem a képeket, és szerintem semmi akadálya, hogy összejöjjetek, mert annyira szépek lennétek együtt!!! olyan mintha ki lenne találva, hogy pont ezzel a sráccal kell lenned, annyira összeilletek!!nagyon szép vagy!! és a fiú is helyes!! a többiek írták hogy jól állna egy kis hajszínező, szerintem is próbálkozz bátran, lehet hogy úgy érzed hogy nem csinos, ha nem eredeti színű a hajad de hidd el, hogy nagyon sok ember van, akinek egy festett, vagy színezett haj sokkal jobban áll, mert jobban kihozza az arc karakterét. úgyhogy hajrá!! írj hogy hogy alakulnak majd a pasival a dolgok!!én szorítok Neked!!! :D:D

2010. júl. 22. 23:20
 58/67 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon aranyos vagy!!Annyira jól esik, hogy azt írjátok hoy nagyon össze illünk..meg amiket az utolsó is írt h "olyan mintha kilenne találva, hogy pont ezzel a sráccal kell lenned" nagyon köszönöm és megfogadom a tanácsaitokat :) még a hajfestést is :D
2010. júl. 23. 08:26
 59/67 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos lány vagy és a fiú is édes, szóval szerintem is összeilletek! :)

Öltözz csinosan (a kedvenc ruhadarabjaidat hordd mindig - érezd jól magad a bőrödben!), sminkelj (persze ne készíts vakolatot), néha hullámosítsd be a hajad (én nem bizti, hogy befesteném, de ez már a te döntésed), mosolyogj, de ne vihogj :D, higgy magadban és okés lesz a dolog! :)

Add önmagad, ez a legfontosabb! :)

A 19L (nem tudom, még az előzőbb :)) oldalak valamelyikén vagyok :D)

2010. júl. 23. 14:11
 60/67 A kérdező kommentje:
köszönöm, van egy képem amin sötétebbnek látszik a hajam vagy lehet h télleg olyan a szine csak amit elküldtem képet azon látszik világosabbnak..ha valakit érdekel elküldhetem..megszerkesztettem, hogy a fiúval egy képen vagyok és így jobban megtudnátok nézni h mennyire illünk össze...am lehet hülyeség de jósoltam és az jött ki h 100%-ig összeillünk
2010. júl. 23. 14:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!