Lányok ha voltatok már szerelmesek akkor megértitek! A nagy átalakulás xD?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Az iskolából tetszik az egyik fiú (nem vagyunk osztálytársak, kisebb nálam 1-el). Tudja, hogy tetszik nekem és énis tetszettem neki, most nem tudom, hogy mit érezhet. Már 5 hete nem láttam! Nagyon keveset beszéltünk eddig. Eddig még csak hármas puszi volt meg ölelés, de a puszi az már majdnem csók volt, nem volt messze a szánk...de azok a puszik olyan "szenvedélyesek" voltak mintha csók lett volna, legalábbis én úgy vettem észre. Beszélni már 7 hete nem beszéltünk élőben. Amióta nyáriszünet van, azóta csak egyszer beszéltünk msn-en, de nem olyan volt, mint régen. Régen éreztem, hogy szeret abból, ahogy írt de most már...:S Tudom, hogy korai ilyet mondani de úgy érzem, hogy ő életem nagy szerelme!!Nem tudok nem rá gondolni, nagyon hiányzik :( Nem hiszem, hogy tudok vele találkozni a nyáriszünet alatt. Azt mondta nekem legutoljára, hogy talán lehetne köztünk valami. Szebbnek kell lennem, mert ő elég helyes és nagyon sok lánynak tetszik, de elkell érnem, hogy én kelljek neki. Meg kell változnom a sulikezdésre!! Kérlek titeket, hogy segítsetek, amiben csak tudtok!! Minden érdekel, amivel szebbé varázsolhatom magam. Nem teszek ki képet, mert nem akarom, hogy felismerjenek, de küldhetek privátba vagy írok és myvipen megnézhettek aztán jöhetnek a tanácsok :) Előre is köszi mindenkinek =D2010. júl. 19. 20:09
33/67 A kérdező kommentje:
már lehet és elküldtem :)
2010. júl. 19. 21:07
34/67 anonim válasza:
Szerintem is a magabiztosságoddal lehet gond! [Én is elég félénk vagyok!:(] Csak kíváncsiságból:Magasabb vagy nála?:D
Mert úgy tűnik a képen! Tényleg szép vagy . Nem hiszem ,hogy ez lehet a gond! Sok sikert!
Ja és utolsó. 14/L
35/67 anonim válasza:
küld el nekem is légyszíves:) címem: ablakparna@freemail.hu
36/67 anonim válasza:
En is kérek képeket :))) :P
Ha lehet:)
38/67 anonim válasza:
Szia!
Én is szeretnék segíteni,úgy hogy légyszi nekem is küldj képet,magadról is meg a srácról is!
:)
39/67 anonim válasza:
Szia! Lécci nekem is küld el a 2 képet, mert így nem igazán tudok tanácsot adni, de ha láttalak akkor hátha tudok segíteni ;) ja és a fiúra is kíváncsi lennék :D
40/67 anonim válasza:
Tudom, hogy ezt most még nem értheted meg, mert nagyon fiatal és naiv vagy (nem bántásból írom!!) de ha ezt a fiút igazán megfogta volna benned valami, nézhetnél ki akárhogy, bolondulna érted így is, úgy is. engem a barátom másnaposan, smink nélkül, lerobbantan is gyönyörűnek lát és szeret. pedig olyankor minden vagyok, csak szép nem. szóval érted, mire gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!