Volt 2héttel ezelőtt egy abortuszom higgyétek meg akartam tartani de nem lehetett. A btommal Szeretkeztünk igaz rövid ideig és könyörögtem neki h ne de hát annyira szeretem hogy nem tudtam ellen. álni rem. Megértitek . De lehet ebből bajom?
Pfff... bocs, de neked csak annyi eszed van, amennyi látszik.
1. Ha meg akarod tartani, akkor most terhes lennél, és boldogan készülsz a szülésre. Senkin se végeznek abortuszt erőszakkal az orvosok.
2. Nekem még nem volt, tehát lehet, hogy rosszul tudom, de ilyenkor nem kéne várni kb. egy hónapot? Miért nem lehet annyit kibírni???
3. Gratulálok a pasidhoz. Most ejtett teherbe, még épp hogy kikapartak, nem is várja ki a szükséges időt, és máris védekezés nélkül meg...ott, hátha jövő héten megint mehetsz kikapartatni magad. Neki nem fáj, te meg le vagy xarva.
4. Nincs olyan, hogy majd vigyázik. Ha az akarás elég lenne a fogamzásgátláshoz, nem lett volna abortuszod, kisbogár.
5. Ha könyörögsz, nem akarod, ellenkezel, tehát akaratod ellenére történik, azt nemi erőszaknak hívják. Feljelentetted?!
Tanácsaim:
- dobd ki a "barátod", de ku.rva gyorsan!!!
- írass fogamzásgátlót, ha már neked úgysincs beleszólásod, ki kefél meg, ki nem. Legalább ne ölj meg több magzatot.
- inkább tanulj meg írni-olvasni, több hasznát veszed az életben.
1. a vőlegényem
2. akartuk nem lehetett fájdalmaim voltak
előző terhességem 32. hétre véget ért szerencsére egészséges
3. magánorvosom javasolta tul veszélyesnek találta
a másik tudom mi az a jósló fájás na én ezt éreztem 1 hónapos terhesen és inkább a lányomat néztem elég depis vagyok igy nem kell kioktatni mert én is reménykedtem h meg lehet tartani basszus hidd el rohadtul szar érzés volt és az is
viszont emiatt már nem hagyom igy is az lett volna h elhagyom de megváltoztak az érzéseim amikor ketten bőgtünk órákig a baba miatt.
"ok most vigyázott h ne essek teherbe ujra"
Ez alatt ugye nem a megszakításos védekezést érted?! Mondd, hogy nem!!!!
most vigyázott h ne essek teherbe ujra de fertőzés veszély fennállhat?
Ezek szerint megint óvszer nélkül hagytad magad..? Mert ha húzott volna óvszert, akkor nem félnél a fertőzésveszélytől. Semmit nem tudsz a női szervezet működéséről, minek szexel az ilyen, szellemileg kb. 11 éves kislány szintjén vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!