Volt 2héttel ezelőtt egy abortuszom higgyétek meg akartam tartani de nem lehetett. A btommal Szeretkeztünk igaz rövid ideig és könyörögtem neki h ne de hát annyira szeretem hogy nem tudtam ellen. álni rem. Megértitek . De lehet ebből bajom?
Figyelt kérdés
Nem fáj semmim és nem is vérzek már egy pár napja persze fürödtünk is előtte (én persze nem ezért mert készültem volna rá) kicsit félek ok most vigyázott h ne essek teherbe ujra de fertőzés veszély fennállhat?2011. nov. 5. 22:34
21/27 A kérdező kommentje:
előtted a válsz óvszert használtunk mert szoptatok de ugy látom nem volt érdemes veletek beszélni ezeket az orvosom is megmondja hétfőn persze nem fog megutálni és szidkozóni stb köszi ti okosak vagytok ügyesek ti még soha a büdös életben nem hibáztatok na sziasztok
2011. nov. 5. 23:17
22/27 anonim válasza:
Hidd el az orvos le fog cseszni a sárga földig kb. amiért 2 hét után már szexeltetek. Sőt, valószínűleg talál egy szép fertőzést nálad, gratulálok!
23/27 A kérdező kommentje:
legyen benne örömötök .:%
2011. nov. 5. 23:20
24/27 A kérdező kommentje:
ennyi köszi a profi válaszokat
2011. nov. 5. 23:21
25/27 anonim válasza:
Én nem ítélkezem, a válasz a kérdésedre: amennyiben nem használtatok óvszert igen, lehet bajod. Ilyenkor, amikor még "friss" a beavatkozás, nagy a fertőzésveszély. Fordulj az orvosodhoz, az a biztos!
26/27 anonim válasza:
Nem csak a fertőzés miatt baj, hogy két hét után szexeltetek,hanem azért is mert ilyenkor még frissek a sebek és sérülhetsz úgy is ez által,hogy később nem lehet majd gyereked!
27/27 anonim válasza:
Felnőtt emberek vagytok, ha nem bírjátok ki, van más mód is szex helyett. Remélem nem lett komoly bajod... Orvosod mit mondott? Talált valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!