Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Volt 2héttel ezelőtt egy...

Volt 2héttel ezelőtt egy abortuszom higgyétek meg akartam tartani de nem lehetett. A btommal Szeretkeztünk igaz rövid ideig és könyörögtem neki h ne de hát annyira szeretem hogy nem tudtam ellen. álni rem. Megértitek . De lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés
Nem fáj semmim és nem is vérzek már egy pár napja persze fürödtünk is előtte (én persze nem ezért mert készültem volna rá) kicsit félek ok most vigyázott h ne essek teherbe ujra de fertőzés veszély fennállhat?
2011. nov. 5. 22:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
5 percig se tartott az egész ugyhogy még iagazán bele se kezdtünk vagyis fel sem izgult igazán mind1 csütörtökön ugyis megyek orvoshoz majd ö megmondja mit lehet tenni:( köszi a leb..ást megérdemeltem csak az abortusz miatt ne bántsatok légyszi higgyétek el ennél nincs fájdalmasabb dolog az életbem
2011. nov. 5. 23:06
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

oh, a baciknak az a 2 perc is épp elég volt, ők "felizgultak" annyi idő alatt is fertőzőképesre

mellesleg ha nektek 5 percig sem tartott a dolog, akkor meg pláne nagyon megérte kockára tenni az egészséged...

2011. nov. 5. 23:09
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

Komolyan léteznek ennyire ügyefogyott emberek? Hogy szeretheted ezek után a párod? Lett miatta egy abortuszod (ha jól értelmezem, bár te is hibás voltál, nem csak ő).

Most pedig két héttel kaparás után megdugott úgy, hogy fel sem állt neki igazán, te sem akartad, de azért nem tudtál ellenállni. Bocs, de ilyen hülye ember nem létezik a világon.

Legalább kotont húzott?

2011. nov. 5. 23:09
 14/27 A kérdező kommentje:
és ilyenkor szinte teljesen mindeggy minden csak a lányomnak élek és a völegényemnek de ha a lányom nem lenn még a világból is kiszaladtam volna...
2011. nov. 5. 23:10
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Inkább köttesd el magadat -.-'
2011. nov. 5. 23:11
 16/27 A kérdező kommentje:
talán annyiban h óvszert használtunk és szoptatom a lányom ezért sem akartam gyógyszert szedni
2011. nov. 5. 23:12
 17/27 anonim ***** válasza:
94%

Figyelitek milyen gondosan kikerüli a választ, pedig már hárman is kérdeztük: EZÚTTAL HÚZOTT ÓVSZERT A FICKÓ?

(Persze most úgyis azt fogod füllenteni, hogy igen. De dögöljek meg, meg is érdemled, ha most újra teherbe ejtett)

2011. nov. 5. 23:13
 18/27 anonim ***** válasza:
Ejj kisanyám, ha óvszert húzod, akkor nincs fertőzés :D
2011. nov. 5. 23:14
 19/27 anonim ***** válasza:
És ne privátban írogassál nekem!!!!
2011. nov. 5. 23:15
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

De van. Ugyanis a hüvelyben alapból vannak baktériumok (normális esetben is). És bizony kaparásnál kitágítják a méhszájat, szóval fokozott annak a veszélye, hogy szex alatt a baktériumok szépen feljutnak a méhbe.

Majd ha kapsz egy jó kis méhgyulladást, akkor talán elgondolkozol azon, hogy ki kellene várni azt a 6 hetet, amit az orvosok mondanak.

Ha nem lenne veszélyes, nem szo.patnának senkit ezzel.

2011. nov. 5. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!