Volt 2héttel ezelőtt egy abortuszom higgyétek meg akartam tartani de nem lehetett. A btommal Szeretkeztünk igaz rövid ideig és könyörögtem neki h ne de hát annyira szeretem hogy nem tudtam ellen. álni rem. Megértitek . De lehet ebből bajom?
oh, a baciknak az a 2 perc is épp elég volt, ők "felizgultak" annyi idő alatt is fertőzőképesre
mellesleg ha nektek 5 percig sem tartott a dolog, akkor meg pláne nagyon megérte kockára tenni az egészséged...
Komolyan léteznek ennyire ügyefogyott emberek? Hogy szeretheted ezek után a párod? Lett miatta egy abortuszod (ha jól értelmezem, bár te is hibás voltál, nem csak ő).
Most pedig két héttel kaparás után megdugott úgy, hogy fel sem állt neki igazán, te sem akartad, de azért nem tudtál ellenállni. Bocs, de ilyen hülye ember nem létezik a világon.
Legalább kotont húzott?
Figyelitek milyen gondosan kikerüli a választ, pedig már hárman is kérdeztük: EZÚTTAL HÚZOTT ÓVSZERT A FICKÓ?
(Persze most úgyis azt fogod füllenteni, hogy igen. De dögöljek meg, meg is érdemled, ha most újra teherbe ejtett)
De van. Ugyanis a hüvelyben alapból vannak baktériumok (normális esetben is). És bizony kaparásnál kitágítják a méhszájat, szóval fokozott annak a veszélye, hogy szex alatt a baktériumok szépen feljutnak a méhbe.
Majd ha kapsz egy jó kis méhgyulladást, akkor talán elgondolkozol azon, hogy ki kellene várni azt a 6 hetet, amit az orvosok mondanak.
Ha nem lenne veszélyes, nem szo.patnának senkit ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!