Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 18éves Fiú vagyok, hogyan...

18éves Fiú vagyok, hogyan szőrtelenítsek tartósabban? Részletek lent, abból megértitek a gondomat.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elegem van már a borotvából, elsőre még szépre megtudom csinálni, második nap már elég kellemetlen a kis piros pöttyök miatt, harmadik nap meg kb kín szenvedés...Mindig meg kell várnom hogy a bőröm "magához térjen" és csak utána tudom megint szép simára leborotválni...Pedig minden borotválkozás után bekenem mindenféle ápolóval.Az is benne van, hogy a végén "felfelé" borotválom, hogy egyáltalán ne szúrjon(szőr növésével ellentétesen)Ha csak lefelé borotválom nem jön le teljesen...Úgy meg nem jó..Kipróbáltam a gyantát is, de nem tudtam magamnak egyszer sem tökéletesen leszedni, utána meg ragadt az egész.Kozmetikushoz meg nem tudok/nem is akarok mindig járni...Idáig tudtam elszarakodni most már nagyon kéne valami jó megoldás...(légyszi ne az legyen az összes válasz hogy minek borotválod a szőrös férfias meg stb)

2009. aug. 22. 01:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Én ezt használom néhány éve és már néhány hét után látványosan vékonyabb és kevesebb lett a szőröm tőle :

[link]

Én epilátorral szoktam leszedni a szőrszálaimat, az sokkal tartósabb, mint a borotválás, sajnos a borotválással a kis vékony szőrszálak is vastaggá, sötétté válnak.

Kb. hetente 1x használom ezt a zselét (nagyon kevés kell belőle) és mióta használom, a visszanövő szőrszálak kis satnya, egészen világos, vékony pihékké változtak.

Lehet, ha minden nap használnám, ahogy a leírásában javasolják, talán már nem is nőne vissza szőröm? Csak az a baj, nincs időm minden nap ezzel sz@arakodni.

Nekem bevált! :D

2009. aug. 22. 02:07
 2/8 anonim válasza:

A fanszőrödről beszélsz? Esetleg megpróbálhatod a szőrtelenítő krémet. Hatásos, bár elég drága:

[link]

2009. aug. 22. 02:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy melyik testrészedről beszélsz:D, de szerintem akármelyikre gondolsz, felesleges mindennap borotválni, szőrteleníteni! Most 2-3 mm szőr nem vészes! A barátom 25 éves, de még ő is 2 naponta borotválkozik:)

Szóval neked pláne nem kéne már 18 évesen hozzá szokatni a bőröd a mindennapos borotválkozáshoz! Hidd el!:)

De egyébként én is a szőrtelenítő krémeket tudom ajánlani! pl.: veet!

2009. aug. 22. 12:04
 4/8 A kérdező kommentje:
fanszőrömre gondoltam:D Köszi a válaszokat,csak az a baj h oda végleges szőrtelenítést azért nem merek bevállalni:D
2009. aug. 22. 13:35
 5/8 A kérdező kommentje:
ja és ezek a szőrtelenítő krémek mennyire hatásosak?
2009. aug. 22. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
1-2 napig talán kibírja. de akkor még sokat mondtam. (sztem)
2009. aug. 22. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó, hogy nem kezdtem el leírni a borotválkozás lépéseit, meg termékeket ajánlani és bemásolni egy ezzel kapcsolatos írást :DDDD azt hittem az arcodról van szó.

Én úgy szoktam, hogy leborotválom (minőségi borotvával, sok zselével vagy habbal) fürdés közben aztán ha végeztem és megtörölköztem átmegyek rajta epilátorral. Ha maradt pár szál akkor az kitépi, az úgy nem is fájdalmas. Egy idő után gyengébb és kevesebb szőr nő.

Majd hintőporozom ha szükséges vagy bekenem testápolóval.

De szerintem vehetsz weet szőrnövekedés elleni krémet is, akkor nem lesz piros és nem gyullad be. (Bár én még a krémet nem próbáltam, de sokan ajánlották.)

Szőrtelenítő krém nagyon káros, szerintem felejtsd el. Annyi vegyszer van benne, nem éri meg.

Lehet kapni szőrnövekedést gátló testápolókat, szerintem azzal kenegetheted. Az talán annyira nem egészségtelen, bár olyan hű de sokat nem is ér... ááá tiszta szenvedés ez a szőrtelenítés :D

2009. aug. 23. 03:27
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! szerintem kipróbálom az epilátort:D
2009. aug. 24. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!