Hogyan lehet megszabadulni a pattanásoktól/miteszerektől?
Sokszor néztem már ebben a témában cikkeket, fórumokat, de nem nagyon tudtam dönteni egyik mellet sem. 18 éves fiú vagyok, eléggé miteszeres a bőröm, ez jobban zavar, és kevésbé pattanásos (ez inkább alkalmi). Főleg olyan ember véleménye érdekelne, akinek valami személyesen bevált, vagy esetleg közeli ismerősének. Nem nagyon hiszem, hogy van valami csodagyógyszer, szóval nézegettem diétákat, de ezeket sem tudom, hogy mennyire hasznosak.
Előre is köszi!
egyértelműen bőrtípus függő. nekem kombinált bőröm van, azaz csak a T-zónában zsíros, főleg az orromon, emiatt egy csomó miteszerem volt. kevesebb zsíros, és mű kaját (értem ez alatt chips, nutella, stb.) ettem/eszek (szerintem főleg a pálmaolaj váltja ki belőlem a pattanásokat). kialakítottam egy bőrápolási rutint, és hetente 2× használok a loreal paris-tól a smooth sugars scrubot (ennek a kiwis változatát) és az yves rochertől a sebo pure végetalt (a kis 125 ml-es tubusost). Nekem ezek a termékek szinte teljesen eltüntették, ha néha néha látok egyet, veszek egy forró fürdőt, és a gőzben törülközővel kinyomdosom őket.
(ps: ha nem tudod megvenni ezeket a kenceficéket, amit felsoroltam, akkor keress diy megoldásokra, mint a barna cukor- méz kombó, stb.)
remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!