Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet megszabadulni a...

Emili(szlovákia) kérdése:

Hogyan lehet megszabadulni a pattanásoktól?

Figyelt kérdés
Má nagyon sok mindent kipróbáltam kozmetikushoz is járok,de kegyetlen pattis a játam,melkasom és természetesen az arcom.Szeretném tudni,hogy aki szimtén ilyen bőrrel rendelkezett mi vált be.
2018. ápr. 21. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia ez egyén függő. Mindenkinek más milyen a bőrtípusa és másra van szüksége. Én a gyógyszertárban kapható Eucerinnel találtam rá a tökéletes bőrre. És korral is jár. Volt ismerősöm így vészelte át kb a 15-18 éves időszakot. Azután magától eltűntek vagy halványultak.
2018. ápr. 21. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2018. ápr. 21. 22:40
 3/6 A kérdező kommentje:
15
2018. ápr. 21. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet érdemes lenne ellátogatni egy bőrgyógyászhoz. Nekem is tele volt arcom, hátam, mellkasom.

Zineritet és roacuttánt(A vitamin koncentrátum)írt fel a doki.

2018. ápr. 22. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Tinédzserkorban teljesen normális jelenség ez a hormonális változások miatt. Ne aggódj, idővel el fog múlni. Bőrgyógyász 3 módon tud segíteni: 1. Különböző krémek, lemosok, oldatok felirasa. 2. Antibiotikum 3. Roacuttan vagy egyéb izotretionin tartalmú gyógyszer. Nos, én ebből a 2. és 3. Pontot nagyon nem ajánlom. Az antibiotikum csak tonkrevagja a bélflórádat, és emésztési gondokat, vagy gombasodast okozhat, és csak addig hát, amíg szeded. Az izotretionin tartalmú gyógyszerek hatásosnak bizonyulnak a legtöbb esetben, de nagyon erős gyogyszerek, rengeteg mellékhatással, pl szedés után még egy évig nem szabad teherbe esni, valamint folyamatosan vérvételre kell járni a majfunkciok ellenőrzése végett a szedés alatt. Csinaltathatsz hormonvizsgalatot, és ha az androgenszinted magas, akkor a fodormenta tea és a fureszpalma kapszula segíthet rajtad! Szerintem szuperek. Csinalhatsz pakolasokat is mezbol, zöld agyag porból, élesztőből. Aznisnfontis, hogy hidratáld a bőröd, ne agyonszaritsd. Én gyógyszertári hidratáló krémet használok, a Gulyás fele krémet, és szuper. Gyengéden tisztisd, az ilyen drogérias gyogszertaras habzó lemosokat felejtsd el. Ajánlom az oil cleansinget. Tejtermékek, cukor minimális fogyasztása. Rendszeres sport. Napvedelem!! Vannak kifejezetten problémás bőrre való gyógyszertári naptejek, de én inkább valami bio naptejet ajanlanek, nézz szét az organicharmony.hu-n. a gyógyszerszedést én atgondolnam a helyedben. Sok sikert!!
2018. ápr. 22. 10:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek😙😙😙
2018. ápr. 23. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!