BELEŐRÜLÖK! Hogyan tudnék megszabadulni végleg a pattanásoktól?
Nekem már soha sem lesz szép bőröm!!!
Nagyon sok terméket kipróbáltam.
Néztem videókat is,mindegyik lánynak szép bőre van és olyanok beszélnek pattanásokról akiknek kb nincs is...
Nekem már sosem lesz szép bőröm!
Normális a bőröm mindenhol,a hátamon is alig van...de a fejem az ilyen kb vörös...
a szeme körül,a hajtövemnél(homlok rész),az arcom oldalt az teljesen rendben van...csak az állam,teljes homlokon és a konkrét arcom olyan piros tőlük...de amúgy elvileg szép bőröm lenne de áh...már komolyan bőgni tudnék!
Nekem miért nem lehet szép bőröm?
Hiába hagyom,hiába nem kenek rá semmit akkor sem múlik el...sőt akkor azért jön ki mert "hanyagolom".Ha csak sima vízzel mosom egy nap többször akkor is előjön egy két kósza pati...
Voltam kozmetikusnál....pirosló fejjel jöttem,1 hét kb mire begyógyult és utána 2 hát múlva újra jönnek...ez semmit sem ér.
A bőrgyógyász sem foglalkozik túlzottan vele...felír hámlasztót de ez sem jó...ugyanúgy kijön.
Valami olyan kellene ami megakadályozza ezt az egészet.
Komolyan már lecsiszoltatnám az egész fejemet...
Valakinek ami tényleg de tényleg bevált?
Hallottam hámlasztásról a kozmetikusnál amit mondtam,hogy lecsiszolja az egészet...na nekem az kellene...
most használom a sószappant,attól mintha jobb lenne,de nem is tudom...semmi sem tökéletes.
Hámlasztóm is van,ha túlzásba vinném akkor krémem is van rá,tonik,arctisztító...minden...de szinte semmi sem használsz.Maszkot is teszek fel néha...
Szoktál szotyit vagy hasonló magvakat enni?
Inhalálj és úgy nyomkodd ki magadnak, 3xos nagyítású tükörbe majd nyugtató arcpakolás fertőtlenítő stb..
Azt mondta a bőrgyógyász,hogy nem olyan vészes,elmúlik,de már hegesre szoktam nyomkodni néha és már az is baj...
Tudom,hogy nem szabad.Csak a legjobban és legerősebben akarom eltávolítani.
Lehet megkérem,hogy írjon ki nekem gyógyszert,de nem borult meg neked semmi vele?Mert attól félek...
Nem szoktam semmi magvakat enni,pedig szeretem,de már azokról is lemondtam.
Köszönöm a válaszokat,pontoztalak titeket:)
Az étkezéseteken kell változtatni, mert ez belülről jövő dolog. Amennyire meg tudjátok állni, kerülni kellene az állati eredetű dolgokat, és naponta annyi friss, nyers zöldséget és gyümölcsöt enni, amennyit csak bírtok.
pl. itt egy összefoglaló: [link]
itt meg egy doktor írása: [link]
A fogamzásgátló tabletta is sokaknál pozitív változásokat hoz, de azért csak ilyen célból butaság lenne szedni.
Növények közül belsőleg minden hasznos lehet, amit méregtelenítés idején teaként isznak, pl. csalán, mezei zsurló, gyermekláncfű, málnalevél, bodza. Külsőleg meg a teafaolaj (tescoban is szokott lenni a piperedolgoknál), körömvirágból sűrű teát főzni, és vattapamaccsal azzal kenegetni, vagy pl. mézes pakolás is jó lehet. De szerintem a legfontosabb a kajára figyelni.
Mennyi idős vagy? Nekem 10 éves korom óta nagyon ronda volt a bőrőm. Mindenféle kenőcsöt kipróbáltam, majd gyógyszert is szedtem rá. Mikor abbahagytam, igaz kevésbé, de visszajöttek. A Roaccutant nagyon nem ajánlom. Nem egy orvos véleményét meghallgattam. Családomban volt aki szedte, azóta bababőre van. Viszont belülről nagyon sok kárt tehet. Pl. gyerekvállalás előtt 3 évvel nem szedheted, és ha már rég abbahagytad is van esély, hogy fogyatékosan születik meg a baba.
Én tavaly januárba kezdtem fogamzásgátlót szedni. Azóta (lekopogom) nincs az arcomon semmi.
Ha mindenképp természetes úton szeretnéd, akkor a kecsketej szappant, illetve krémet ajánlom, nekem az is segített egy kicsit.
A hámlasztásról pedig annyit tudok, hogy az a hegek eltüntetésére van, nem pedig a pattanásokra.
Remélem segítettem :)
1 keress fel egy normális bőrgyógyászt, aki gyógyszert ír fel kivizsgálás után
2 keress egy normális kozmetikust, az nem normális ugyanis, hogy kezelés után még egy hétig nem gyógyul az arcod
3 rendszeres sport
4 gyökeres változtatás az étrendeden: sok-sok zöldség, teljes kiőrlésű pékáru, hús és semmi kóla, üdítő, chips, csoki édesség
5 semmi nyomkodás
6 nem tudom milyen kencéket használtál, de teljesen át kellene azt is gondolni, mit kensz rá, a sószappan nem megoldás hosszú távon, javaslom, hogy ezt használd: [link]
ami még segíthet Vichy Normaderm, pár hónapig jó volt nekem is ,de hosszú távon nagyon szárít
ami hosszú távon bevált: LUSH és The Body Shop termékek, de ezek ugye nem az olcsó kategóriás kozmetikumok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!