Hogyan lehet megszabadulni a pattanásoktól?
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 17:47
1/3 anonim válasza:
Valamikor nekem azt tanácsolták, hogy napozzak minél többet, mert a napsugárzás segít. Most igazából nem merem neked tanácsolni, mert ha kifekszel egy fél órára, bőrrákot is kaphatsz.
2/3 anonim válasza:
Változtass az étrendeden: kerüld a cukros ételeket, és olajos magvakat. Tisztítsd meg az arcod alaposan reggel és este is, és ha ez sem elég, akkor kaphatók a gyógyszertárban kifejezetten pattanás elleni krémek, vagy menj el egy bőrgyógyászhoz. Ha még tizenéves vagy, lehet, hogy nem tud semmi csodát tenni, de idővel elmúlik és szépen letisztul majd az arcod.
3/3 anonim válasza:
Kérd meg az orvosodat, hogy írjon fel neked Zineryt-et :)
Nekem bevált, tesómnak is. Azóta nem jön elő egy sem, előtte évekig volt. Kozmetikusnál is voltam miatta, de utána csak még csúnyább lett, és amilyen kenőcsöt ő adott rá, az nem vállt be, csak egyre jobban előhozta.
Egyedül ez vált be, annyi a hátránya, hogy csak orvos írhatja fel neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!