Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megszabadulni a...

Hogyan lehet megszabadulni a pattanásoktól?

Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Valamikor nekem azt tanácsolták, hogy napozzak minél többet, mert a napsugárzás segít. Most igazából nem merem neked tanácsolni, mert ha kifekszel egy fél órára, bőrrákot is kaphatsz.
2014. júl. 20. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Változtass az étrendeden: kerüld a cukros ételeket, és olajos magvakat. Tisztítsd meg az arcod alaposan reggel és este is, és ha ez sem elég, akkor kaphatók a gyógyszertárban kifejezetten pattanás elleni krémek, vagy menj el egy bőrgyógyászhoz. Ha még tizenéves vagy, lehet, hogy nem tud semmi csodát tenni, de idővel elmúlik és szépen letisztul majd az arcod.
2014. júl. 20. 19:23
 3/3 anonim válasza:

Kérd meg az orvosodat, hogy írjon fel neked Zineryt-et :)

Nekem bevált, tesómnak is. Azóta nem jön elő egy sem, előtte évekig volt. Kozmetikusnál is voltam miatta, de utána csak még csúnyább lett, és amilyen kenőcsöt ő adott rá, az nem vállt be, csak egyre jobban előhozta.

Egyedül ez vált be, annyi a hátránya, hogy csak orvos írhatja fel neked.

2014. júl. 20. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!