Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnék hamar megszabadu...

Hogyan tudnék hamar megszabadulni a pattanásoktol?

Figyelt kérdés
sok pici van az arcomon és már évek óta próbálok megszabadulni tőlük.. de semmisem használ. (Clean and clear..stb)

2012. okt. 1. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Az okát kell megszüntetni, hiába kenegeted mindenfélével, ha mindig újak jönnek. Lehet, hogy pubertás korban vagy, akkor azt át kell vészelni, de sokat segít, ha nem eszel egyáltalán fűszeres, zsíros ételeket, sportolsz stb...
2012. okt. 1. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy az előttem szóló írta! A pattanásnak belső okai vannak. Segít, ha vitaminokat szedsz és cinket.

Sokszor a pattanástalanító készítmények csak rontanak a helyzeten, mert irritációt okoznak.

Ne nyomkodd, soha, semmilyen körülmények között, ne nagyon fogdosd az arcod, ne érjen hozzá lehetőleg semmi, legjobb, ha a hajad sem.

Ne mosd az arcod naponta kettőnél többször, csak reggel felkelés után és este lefekvés előtt kell arcot mosni, napközben csak vízzel!

Apró, tinikori pattanásokon segít, ha a kozmetikus időnként kitisztítja a bőröd, mert a meglévőktől megszabadulsz és az elömődött pórusok kitisztításával megelőzi az újabbakat.

2012. okt. 1. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tini vagy életkori sajátosság, ha nem nem árt megnézetni. A miteszereket nem lehet eltüntetni, mindnekinek van. Az apró pattansokon segitene ha szekszerűen lenne kitisztitva az arcod, kozmetikus által és az ö általa ajánlott krémeket használd ami pont a Te bőrtípusodnak megflelő,ne a gagyi boltban kaphatóakat, nem véletlenül profeszionál termékek a profeszionál termékek....
2012. okt. 1. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő válaszoló jól írta.Érdemes kozmetikushoz elmenni havonta másfél havonta.Ő ad rá krémet is.a kisérletezéssel csak pénzt dobsz ki.
2012. okt. 1. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is mindenféle híres neves terméket kipróbáltam,és semmi sem segített. Egyetlen dolog vált be, az Akneroxid, egy gyógyszertári krém. Én ezt tudom ajánlani. (vény nélkül kapható és 2100 ft)
2012. okt. 1. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!