Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem figyel oda a legtöbb...

Miért nem figyel oda a legtöbb nő magára?

Figyelt kérdés

Nem vagyok lábfétises, de valóban nagyon illúzióromboló, amikor ismerkedek egy lánnyal, nővel, aztán idővel amikor meglátom a lábát, akkor szembesülök, hogy ráférne a talpára egy pedikűr.

A héten jöttem haza Pestről, tök jól elbeszélgettünk egy lánnyal. Szimpatikus volt, nagyon ízlésesen felöltözve, tök kellemes nőies kisugárzással rendelkezett, a körmei is szépen lakkozva, de!

Segítettem neki átszálláskor a csomagok cipelésében.

Akkor láttam meg, hogy a sarkán tök száraz, fehér a bőr, enyhén repedezett.

Miért nem lehet ezt rendbetenni?

Nekem is szokott lenni a lábtoló géptől, de még a zuhany alatt megreszelem és le is jön.

Ezzel szemben egy rakás ilyen nő van(tehát most nem ebből a vonatos sztoriból indulok ki).

Aztán kicsit csalódott voltam, de ettől még számot cseréltünk.

De azóta is eszembe jut, hogy miért?

2019. aug. 18. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos ennyi az igény.Ha mégcsak az lenne a legnagyobb gond,hogy repedt sarkúak..Igénytelen lenőtt hajak,zsíros elhanyagolt bőr,nyáron nem figyelnek a higiéniára izzadtak,büdösek.
2019. aug. 18. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

A férfiakról is lehetne beszélni.. :)

1-es: az, hogy valaki izzad, az nem igénytelenség. Viszont ha nem mosdik, az az.

2019. aug. 18. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem tudom, en 2-3 naponta atreszelem, bekremezem, heti 2x labradirt alkalmazok, es megis szaraz, kemeny a sarkam sokszor. Nem durvan, de latszik. Egyszeruen ennek a testresznek az a dolga, hogy kemeny legyen, azon jarunk, igenybe van veve folyamatosan.
2019. aug. 18. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Kedves 1-es!

Gondolom neked tökéletes barátnőd van, aki a világ legápoltabb nője, te pedig szintén hibátlan, sosem izzadt, sosem büdös, gyönyörűen ápolt lábú pasi vagy... 🙄🙄🙄

A “zsíros, elhanyagolt bőrű” nőket viszont nem kéne kritizálni, mert a zsíros bőrt az egyik legnehezebb kezelni! És hiszed vagy sem, sokszor a legápoltabb nőknek is problémás az arcuk, hiába kezeltetik folyamatosan. (Imádom, amikor a pattanásos arcú emberek kritizálva vannak, csak senkinek nincs arról fogalma, mennyi pénzt költ arra, hogy javuljon a helyzet)

2019. aug. 18. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a többseg nő oda figyel magara en igy tapasztaltam.
2019. aug. 19. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok lábfétises"

Egy fenét nem vagy az, különben észre sem vennél ilyesmit. Képzeld, a nők is a földön járnak és a lábukon állnak,amitől bizony az ő talpuk is olyan.Nem fogja mindenki olyanra reszelni a talpát,mint egy kisbabának, csak,hogy a lábfétises barmoknak legyen mire csorgatni a nyálukat. Azért megnéznélek én téged, vajon rajtad minden tökéletes?

2019. aug. 19. 11:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért ilyen dolgokra odafigyelek.
2019. aug. 19. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert két nap múlva visszakeményedik a bőr a sarkakon! Minnél sűrűbben reszeli az ember, annál hamarabb!

Szedtem már én le babapopira a talpam pengével, konkrétan fájt a lábam, ha nem volt kemény ott a bőr! Erről ennyit. Amúgy lábfétises vagy, mert amúgy nem bsztatnád a csajokat érte! A pedikűr meg mást jelent...

2019. aug. 20. 19:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok még mindig az.

Ma viszont voltam egy filmen a moziban és Margot Robbie premier plánban mutatja meg a talpát, hát az övé se semmi. :D

2019. aug. 20. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
én inkább elmegyek dolgozni
2019. aug. 24. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!