Nektek mi volt az eddigi leghosszabb hajatok? Meddig növesztitek és mennyi volt a legtöbb amit vágtatok belőle?
Hátközép. Nem nő tovább, illetve úgyis vágatok belőle, mert törik és nyáron szeretem a vállon kicsit alul érő hajat :) Talán sosem vágattam belőle 10 centinél többet, de 20-nál tuti nem. Amióta növesztem (13 éves korom óta, untam a fodrászt. azóta rokon vágja le, 5 perc alatt, szárazon. szuper), sosem tértem vissza a sokkal rövidebb fazonhoz és nem is tervezem. Miért ne lehetne hosszú hajam 110 évesen is? Legalább vállig érő, az nem sok. Hajam lesz, ha élek, családi vonás, hogy nem kopaszodunk, még a férfiak sem.
A párom nem vágatja, neki is hátközép már évtizedek óta, képtelen hosszabbra növeszteni.
Nekem OK a fenékig érő haj is, ha valakinek az tetszik :) Magamon lehet, hogy zavarna, szeretem, ha szabadon van, de úgy erősen akadályozna mindenben.
Annál is hosszabb hosszú hajú emberrel pedig nem is találkoztam még, de ha összefonja vagy más módon oldja meg, hogy ne seperje fel a szemetet, akkor nekem igazán nem fáj. Nem tudom értelmezni az ízléstelenséget hajhossznál. Mindenféle hosszúság lehet OK.
Legnagyobb hossz visszavágás kisebb korpmban volt : Deréktól állkapocsig felvágva.
Rengeteg frizurát vágtam (másoknak s magamnak is - magamnak 14éves korom óta a jrock hajstílustól egészen a mostani egyedi megoldásomig)
Ez a 6.év hogy növesztem a hajamat, ami kulcscsonttól nőtt perpill a combom közepéig.
Szerettem volna rövid hajat is + nyárra jól jött: A felső rétegből külön fazont vágtam a hosszút pedig befonva hajpántnak hordtam, napokban pedig 10es fonásban sálnak is - annyira sok hajam van hogy 3 paróka kiférne belőle.
ízlésesnek meddig tartom?
Amíg az illetők kiknek hosszú hajuk van megfelelően karban tartják és változatosan hordják- nem csak úgy lóg. +legyen fazonja
Sok csajnak is csak lóg a lenyalt, töredezett, semmilyen fazonu haja.
Pedig nekik sokkal könnyebb, kevesebb idő, hogy csinosan kiszárítsák/fonják/fixálják.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!