Milyen sűrűn fürödtök, mi volt eddig a leghosszabb idő amit kihagytatok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 23:08
1/9 anonim válasza:
Minden este zuhanyzok.
Talán 2 nap kihagyás volt a leghosszabb, de nem emlékszem.
2/9 anonim válasza:
Minden nap fürdök! A leghosszabb idő fürdés nélkül 2 nap volt.
3/9 anonim válasza:
műtét után 3-4 nap, aztán cicamosdásban tudtam fürdeni úgy 2 hétig csak... de ha ezt nem nézzük max 3-4 nap lehetett még gyerekkoromban mikor lusta voltam fürdeni xd
4/9 anonim válasza:
Átlagban napi egyszer szoktam, nyáron kétszer. Gyerekként azt hiszem volt egy hetes periódus is, miután elestem futás közben és több centis vérző sebek voltak rajtam. Pontosan a két térdemen, a két könyökömön és jobb tenyeremen.
5/9 anonim válasza:
Fürdés alatt a kádban pancsizást, vagy a tisztálkodást érted?
Minden este zuhanyzom. A vakbélműtétemkor hagytam ki pár napot, de ahogy hazajöttem, befóliáztam, leragasztottam magam, és irány a fürdő.
6/9 A kérdező kommentje:
Tusolas fürdes mindegy, na ma már nem bírtam és letusoltam nemi szervektől lefele... Nem. Bírtam ki a tesztet. De azért leget felsőtestre kibirom
2016. febr. 16. 22:26
7/9 anonim válasza:
Mindennap fürdök minimum egyszer, 4 nap volt a leghosszabb :D amikor fesztivál alatt iszonyat hideg volt, és nem akartam levetkőzni, meg a zuhany is elromlott egy jó ideig :D
8/9 anonim válasza:
Nyaranta szokott olyan lenni, hogy tisztítják a csöveket vagy mi, és nincs meleg víz, engem nem tart vissza. Sikoltozva, de lezuhanyzom.
Egyszer volt olyan, hogy hideg víz nem volt, csak meleg. Az durvább volt.
9/9 anonim válasza:
Mindennap van hogy reggel is. De nyáron többszőr. Legtöbb nap az 1 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!