Miért ilyen igénytelen a legtöbb nő?
Nem egy ilyen képet tudok még, ahol ilyen tökéletesen látni, hogy milyen bőrkeményedéses a talpa a nőnek és nem is zavartatja magát.
Mert neked aztán biztos babapopsi puhaságú, mi?
Ez nem igénytelen női talp.
Az igénytelenség valahol itt kezdődik: [link]
A nők alapban igénytelenek!
Engem az alkar szőrük zavar, meg a lábujjaikon lévő, fekete szőrszálak. És ami a halálom, az a fülzsír!!!
A kep amit linkeltél, ott csak egy "igenytelen" talpat làtok. Bal oldalon a kutya melletti. Feltetelezem hogy ez ilyen csalàdi talpas kép és az pont hogy egy férfi láb. Meretét és formajàt nézve.
Amúgy a férfiak talàn igenyesebbek a nőknél?!🤔 Nekik nincs semmi bőrkemènyedésük?
Honnan tudod hogy igénytelen a legtöbb nő? Ismered a vilàg összes nőjét jogy ezt így letudtad szűrni hogy a legtöbb igénytelen?!🤔
Férfi vagyok, nem érdekelnek a férfiak.
Tisztában vagyok vele, hogy alapjában véve egy nőhöz képest a férfiak nem olyan igényesek.
Mocsok a köröm alatt stb.
Viszont nem értem, hogy fodrász, manikűr, kozmetikus stb, de egy pedikűrös már nem fér bele, holott 1 ezresért lekapják.
Másrészt nem is ez a lényeg, hanem hogy nem is érdekli őket.
Múltkor láttam egy képet, az angol hercegnő van rajta, tök csinos, közben meg a talpa meg a sarka full sárga a bőrkeményedéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!