Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ennyire ápolatlan a...

Miért ennyire ápolatlan a legtöbb nő talpa?

Figyelt kérdés

Nem vagyok lábfétises, de rendszeresen látom, hogy egyébként tök csinos lányok, nők talpa olyan ápolatlan, hogy az nem igaz.

Esküszöm férfi létemre ápoltabb vagyok.

Most tényleg ennyire nehéz ez?

Ami most kibuktatott, hogy ott van a főnököm felesége.

Tök szép nő, van kisugárzása, kedves, jól tartja magát, de annak is a lába... Évek óta ugyan olyan száraz, fehér, kirepedezett, pedig ő is egy kellemes negyvenes.

Most voltam náluk, aztán látom, hogy totál olyan még mindig, sőt, talán most még sárgás bőrkeményedés is van rajta.

Egyszerűen felidegel :D

2018. dec. 3. 22:50
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jó kérdéseim vannak este 11 órakor, de egyszerűen olyan illúzióromboló! :D
2018. dec. 3. 22:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

En nagyon lereszelem mindenhol...

De jo kerdes,mert a talpam sehogyan sem tudom,annyira csiklandos 😄😄

2018. dec. 3. 22:55
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Ez most egy reklám akar lenni hogy vegyetek lábkrémet?
2018. dec. 3. 22:56
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
Amugy habkovel siman meg lehetne oldani
2018. dec. 3. 23:12
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
A főnököd felesége a talpát mutogatta neked? Meg a többi "tök csinos" lány is? Te valami orvos vagy vagy mi? Érdekes, hogy én még sosem láttam egyik főnököm feleségének se más családtagjának se a talpát. Sőt egyetlen nőismerősöm se mutatta még meg. Holnap meg is kérem, hogy mutassák meg a talpaikat és majd beszámolok róla, hogy az övék is ápolatlan-e!
2018. dec. 4. 00:17
 6/15 A kérdező kommentje:

?

Papucsban volt, lehajolt, ilyenkor felemelkedik a sarok és látható.

Vagy megy fel a lépcsőn és fejmagasságban van a lába és 40 centire van tőlem és jól látható, hogy miről van szó.

Vagy épp szex közben is jött már elő.

2018. dec. 4. 00:24
 7/15 anonim ***** válasza:
15%

Nem tudom:D azon kívül hogy mindennap megmosom,be kenem, heti 1x labnapot tartok amikor szépen rendbe rakom a sarkam , körmöm, borom meg akkor is ha nem szorulna rá. De nagyon utalom amúgy csinálni, lehet ok is utalják ezért nem ápolják :D mondjuk nem mentség....

Szerintem is kiábrándító főleg nőnél.

Parom azért nem csinálja mert egyszerűen nem éri el magának hogy le tudja reszelni rendesen, meg kb 1 perc alatt le tudna az egészet, de neki meg én megcsinálom.

Szóval lehet nem tudják hogy kell, nem szeretik csinálni, nem érik el maguknak

De egyikse mentség

2018. dec. 4. 00:33
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Hát nem tudom,de én nem nagyon látom mások talpát, mi több nem is érdekel. Azon járunk,ki van téve némi igénybevételnek. Szerintem bocsánatos, ha nem olyan mint egy babáé.
2018. dec. 4. 06:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Passz. Én igazán nem megyek rá különösebben az ápoltságra, de azért bizonyos dolgok zavarnának, a bőrkeményedéses, repedt talpbőr ilyen... Nem nagy ügy ledörzsölni és bekenni néha, nekem ez alap. Úgyhogy számomra fura, hogy azok, akik még olyanokkal is vacakolnak, mint smink (én sajna nem értek hozzá, de nem is különösebben érdekel, hogy hogyan nézek ki), erre nem szakítanak néha pár percet.
2018. dec. 4. 11:09
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
Te tuti nő vagy. Egyszerűen nem hiszem el, hogy létezik olyan férfi akit annyira érdekeljen, hogy kérdést írjon ide ki.
2018. dec. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!