Miért baj ha sohasem fogom össze a hajam suliban még tesire sem? Másnak is állandóan szólna/szóltak érte? Nem ápolatlan hátam közepéig ér és egyenes. 13L
Figyelt kérdés
2017. okt. 23. 08:42
1/5 anonim válasza:
amugy nem baj, de tesire fogd ossze mert sokkal praktikusabb. nem akad bele semmibe, annyira nem kocolodik es nem zavar a mozgasban.
2/5 anonim válasza:
Tesi órán azért célszerű összekötni, mert akadályoz téged a mozgásban, pl. futáskor, bukfencezéskor, labdajátékokkor és minden egyéb tevékenységkor.
Nyáron még pl. azért is célszerű, mert a haj melegít.
Evéskor azért, hogy ne lógjon bele az ételbe és a szádba.
Egyébként minden máskor egyáltalán nem baj.
3/5 anonim válasza:
Tesin azért jó összefogni mert különben a szemedbe lóg.
4/5 anonim válasza:
Balesetveszélyes tesin kibontott hajjal lenni
5/5 anonim válasza:
Nekem sokáig volt hosszú hajam a suliban, szóltak. Vagyis egy darabig :D Utáltam összefogni. Aztán valahogy minden tesitanárom megunta, hogy az órákat azzal kezdjük, így rám hagyták. Soha semmi bajom nem lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!