Miért ennyire ápolatlan a legtöbb nő talpa?
Figyelt kérdés
Nem vagyok lábfétises, de rendszeresen látom, hogy egyébként tök csinos lányok, nők talpa olyan ápolatlan, hogy az nem igaz.
Esküszöm férfi létemre ápoltabb vagyok.
Most tényleg ennyire nehéz ez?
Ami most kibuktatott, hogy ott van a főnököm felesége.
Tök szép nő, van kisugárzása, kedves, jól tartja magát, de annak is a lába... Évek óta ugyan olyan száraz, fehér, kirepedezett, pedig ő is egy kellemes negyvenes.
Most voltam náluk, aztán látom, hogy totál olyan még mindig, sőt, talán most még sárgás bőrkeményedés is van rajta.
Egyszerűen felidegel :D
2018. dec. 3. 22:50
11/15 anonim válasza:
De, a fétiseseknek nagyon bssza a csőrét, ha csúnya lábakat látnak. De ő nem az... persze.
12/15 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy az igényesség bűn lett :)
2018. dec. 4. 21:06
13/15 anonim válasza:
Dehogy bűn!😁 Jó, ha az ember ad magára de nem kell "szívrohamot kapni", ha meglátsz egy kis bőrkeményedést...
14/15 anonim válasza:
Ez nem igényesség iránti igény, neked ezekhez a nőkhöz semmi közöd. Azt a nőd nyaggasd ezzel, akinek a talpának neki akarod dörgölni a kisöcsit.
15/15 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nem igaz, hogy nem lehet lekapni a kicsit, a nagyot meg megint pont azért kellene, mert milyen már?
2018. dec. 7. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!