Ki találtam egy weplapot kérdésem többi lent?
És ne hallgass a rossz nyelvekre. A rút kenyéririgység sajnos egyik szakmában sem ismeretlen, ez lehet az oka, hogy egyesek erőnek erejével ki akarnak túrni a művelőik köréből.
A szimulációs cikked nem is rossz, a napi aktualitásokon túli elmélyült töprengést sejtet, amelyet még az összehasonlíthatatlan stílusod sem tud közömbösíteni. Ha nem lenne ilyen késő, bizonyára nehezen állnám meg, hogy magam is megjegyzéseket fűzzek hozzá, így azonban be kell érned e néhány méltató szóval.
Ha már a szimulációnál tartunk, egy kis olvasnivaló a múlt századból:
Amennyire tudtam àtolvastam az eddigi betűket itt is, a blogokon is erről a gyerekről, ha gyerek! ami persze nem biztos!
Nem rosszúl gondolkodik! (ezt viccen kívűl mondom) csak nem tudja magát kifejezni, nagyon nem tudja.
A kèrdező màsképp lát, másképp làtja a világunkat is. Az elszàntsàga, a törekvése eleve dijazandó!
Na, persze megfelelő utat kellene neki mutatni, segíteni a kifejezésben a szókincs gyarapítàsàban.
Elàrulod kèrdező az életkorod? Mesélsz valamennyit magaról àltalánossàgban ami ide letehető? pl. kivel/kikkel élsz, egy dióhèjnyi àltalànos bemutatkozàs hogy képben tudjak/junk lenni kivel is állok/unk szemben?!
Én 25 vagyok, informatikát vègeztem, nős, apa, családfenttartó, 3 nyelven beszélek, már több éve nem élek magyarországon.
Adnál te is hasonló infót magadról kérdező? Esetleg azt is elàrulnád valóban azonos e a keresztnevünk?
(Cristian)
#44-es vagyok
Nagyon tetszet a legujabb cikk a szimulaciokrol!
Egy gyakori kerdesbe olvastam h állítólag a holdon talaltlak titkos nyomikat amik arra utalnak h ufők vannak ott. De ebbe az a lenyeg h egy uj epitmenyt véltek felfedezni a NSA tudosai, ami arra utal h ök irányítják a földi szimulaciokat a kis szerkenytyűjükkel. Azota a nasa emberei nagy titkokban tartyák, nem beszeltek rola. Egy kep is kiszivargott amib latbi ahogy probalnak ki-kijutni a féregjukból ezzel iranyitva a földi eletet. A kepet azota is keresem elvileg a kerdest toroltek gyakorirol. Mindenesetre nagyon erdekes!
Várom az új miztikus híreket
Üdv, egy olvasó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!