Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ki találtam egy weplapot...

Ki találtam egy weplapot kérdésem többi lent?

Figyelt kérdés
Hogy olyat akarnák csinálni mint a google csak sokkal pontosabbat h 1 oldalon biztos meg találja az ember amit keres pontosan kőrbe tudná írni h mit akar nem csak kulcs szavakat. Az a kérdésem h mennyi idő lenne ha az alapokat tudom HTML JAVAScript CCS?

2019. jan. 17. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 tabaki ***** válasza:
90%

És ne hallgass a rossz nyelvekre. A rút kenyéririgység sajnos egyik szakmában sem ismeretlen, ez lehet az oka, hogy egyesek erőnek erejével ki akarnak túrni a művelőik köréből.

A szimulációs cikked nem is rossz, a napi aktualitásokon túli elmélyült töprengést sejtet, amelyet még az összehasonlíthatatlan stílusod sem tud közömbösíteni. Ha nem lenne ilyen késő, bizonyára nehezen állnám meg, hogy magam is megjegyzéseket fűzzek hozzá, így azonban be kell érned e néhány méltató szóval.

2019. jan. 23. 01:15
 52/68 A kérdező kommentje:
Jól esik a jó szó köszönöm.
2019. jan. 23. 08:18
 53/68 tabaki ***** válasza:

Ha már a szimulációnál tartunk, egy kis olvasnivaló a múlt századból:

[link]

2019. jan. 23. 09:14
 54/68 anonim ***** válasza:
35ös! Az a 'retardált' én voltam. Ezek szerint csak te nem vetted a lapot :D
2019. jan. 23. 09:42
 55/68 anonim ***** válasza:
0%

Amennyire tudtam àtolvastam az eddigi betűket itt is, a blogokon is erről a gyerekről, ha gyerek! ami persze nem biztos!

Nem rosszúl gondolkodik! (ezt viccen kívűl mondom) csak nem tudja magát kifejezni, nagyon nem tudja.

A kèrdező màsképp lát, másképp làtja a világunkat is. Az elszàntsàga, a törekvése eleve dijazandó!

Na, persze megfelelő utat kellene neki mutatni, segíteni a kifejezésben a szókincs gyarapítàsàban.

Elàrulod kèrdező az életkorod? Mesélsz valamennyit magaról àltalánossàgban ami ide letehető? pl. kivel/kikkel élsz, egy dióhèjnyi àltalànos bemutatkozàs hogy képben tudjak/junk lenni kivel is állok/unk szemben?!

Én 25 vagyok, informatikát vègeztem, nős, apa, családfenttartó, 3 nyelven beszélek, már több éve nem élek magyarországon.

Adnál te is hasonló infót magadról kérdező? Esetleg azt is elàrulnád valóban azonos e a keresztnevünk?

(Cristian)

2019. jan. 23. 10:07
 56/68 anonim ***** válasza:
Gyűlnek a trollok.
2019. jan. 23. 10:30
 57/68 anonim ***** válasza:

#44-es vagyok

Nagyon tetszet a legujabb cikk a szimulaciokrol!

Egy gyakori kerdesbe olvastam h állítólag a holdon talaltlak titkos nyomikat amik arra utalnak h ufők vannak ott. De ebbe az a lenyeg h egy uj epitmenyt véltek felfedezni a NSA tudosai, ami arra utal h ök irányítják a földi szimulaciokat a kis szerkenytyűjükkel. Azota a nasa emberei nagy titkokban tartyák, nem beszeltek rola. Egy kep is kiszivargott amib latbi ahogy probalnak ki-kijutni a féregjukból ezzel iranyitva a földi eletet. A kepet azota is keresem elvileg a kerdest toroltek gyakorirol. Mindenesetre nagyon erdekes!

2019. jan. 23. 11:44
 58/68 A kérdező kommentje:
Ha engedélyezi ezt a ki egészítést még hozzá rakom a cikkhez!
2019. jan. 23. 12:04
 59/68 anonim ***** válasza:
engedélyezem
2019. jan. 23. 14:25
 60/68 anonim ***** válasza:

Várom az új miztikus híreket

Üdv, egy olvasó

2019. jan. 24. 09:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!