Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ki találtam egy weplapot...

Ki találtam egy weplapot kérdésem többi lent?

Figyelt kérdés
Hogy olyat akarnák csinálni mint a google csak sokkal pontosabbat h 1 oldalon biztos meg találja az ember amit keres pontosan kőrbe tudná írni h mit akar nem csak kulcs szavakat. Az a kérdésem h mennyi idő lenne ha az alapokat tudom HTML JAVAScript CCS?

2019. jan. 17. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 Jack8 ***** válasza:
100%

Sok sikert a Google újbóli megírásához. Az előző "weplap"-od is jól sikerült:

[link]

Én némelyik kiírásán jót röhögtem, egy kis ízelítő a "weplap"-jából:

"Az első ki Írás"

HihhetetlenHirek • 2017. június 21.

"Köszönöm az összes segítséget amit a gyakorin kaptam végül is sikerült saját weplapot csinálnom az ott kapott segítséggel!

Ez az első ki írásom ide olyan híreket fogok ki rakni amik nagyon érdekesek miztikusabbak az ember mindig is vonzódott a meg ismerhetetlenhez és szellemekhez a XX. százatól kezdve pedig az ún. UFŐ-khoz is. Ilyen híreket fogok ide összeszedni amit a napi böngészésből találok és remélem sokan fogják olvasni és lesz belőle egy kis plusz pénzem!

Sok jó szórakozást kívánok a kedves hír olvasóknak!"

"UFŐ észlelés általam"

HihhetetlenHirek • 2017. június 21.

"Ilyenkor este felé gyakran kémlelem az eget, és mostanában elég sűrűn látok h egy tárgy el úszik az égen apró fény pont mintha csillag lenne de gyorsan mozok egyenes vonalban nem villok, mint egy repülő, sokkal magasabban van aztán előbb utóbb el tűnik (vagy a szem látó határa már nem ér el odáig h lássam).

Egyértelműen nem repülő azok villognak a hangját is szoktam hallani csíkot húz.

Ez Budapest fölött szokott lenni ott lakok.

Tőlem ez a jelenség 10-ből 8 pontot kap meg kapja a miztukus jelzőt!"

"

- ADIZS

1 éve

Ez aztán hihetetlen! Nagyon várom a folytatást, remélem kérdéseid is lesznek még gyakorin.

- HihhetetlenHirek

1 éve

@ADIZS: persze lesz előbb utóbb ebből akarok meg éllni!

- TwlenTwo

1 éve

Mindenki gyakoriról jön :D Amúgy szerintem műhold volt

- HihhetetlenHirek

1 éve

A holdnál sokkal kisebb apró pötyöt kébzeljetek el!

"

2019. jan. 18. 11:33
 22/68 Jack8 ***** válasza:

Bedadogósodó metrók cikke

"Az új orosz metrókocsik margójára"

HihhetetlenHirek • 2017. június 22.

"Olvastam h baj van az orosz új kocsikkal a 3-as vonalán rossz helyen nyitja ki az ajtót bedadogósodott. Nem feltétlenül hittem el de ma a saját szememmel láttam valamit:

Ma utaztam egy újal és furcsa jelenségre lettem én is figyelmes: nem sikerült be csuknia az ajtót rendesen illetve meg állt az alagútban egyszer egy rövidebb időre. (fél perc)

De egyébként jól működött csak meleg van benne. Ha fel újítják a metró síneket biztos vagyok benne h sok probléma meg oldódik!"

2019. jan. 18. 11:37
 23/68 anonim ***** válasza:
100%

Az if az kell mindenképpen, de én tennék bele fort is, hogy több szóval is működjön.

A html-be meg div kell majd, de azzal még ráérsz.

2019. jan. 18. 17:57
 24/68 anonim ***** válasza:
Külföldiül ge ci xddddd. Ne menj el újságírónak főleg ha nincs évente pár száz forintod egy tárhelyre.
2019. jan. 18. 18:29
 25/68 anonim ***** válasza:
#21 respect! 👌 h ennyi energiát belefektettél ennek a félkegyelmünek a 💩ságaira 😂
2019. jan. 19. 15:38
 26/68 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok már! Ez az egyedüli öröme! Had kérdezzen, max. tovább lapozol ha nem tetszik ..

Fényez benneteket a blogján! Ez már eleve értékelendő! ;)

.

[link]

'Köszönöm az összes segítséget amit a gyakorin kaptam végül is sikerült saját weplapot csinálnom az ott kapott segítséggel!'

.

Amúgy, te kédező! Ez az 'Ufős' dolog érdekes lehetett. Bárcsak Bp.en élnék én is, feltételezem nem sokan lakhatnak ott vagy nem sokan csekkolják az eget ha csak te láttad.

Ez a hihetetlenhirek blog nem rossz ötlet volt, a 'miztik' pláne mert szigorú pszichés bombákat olvastam, kishìján fèlre kellett állnom, mert tudod, éppen vezetès közben ütötte meg szemem a te blogod sorai eleve az egyéni íràsmódod is felkeltette figyelmem. Nehogy már én is bekerükjek oda a PISTIKE BLOGJA OKOZTA BALESET főcìmen, mert ugyebár senki sem hinné el.

De, javasolnám neked hogy nyomj be egy popup ablakot amire írj figyelmeztetőt meg a 18+ jelzést is, mert kajakra komoly az a blog vagyis sajàt 'wepoldalad'! Nehogy drámát kapjon tőle valaki, ezért mondom, előtte figyelmeztetsd. Ird ki: CSAK ERŐS IDEGZETŰEK LÉPJENEK BE SAJÀT FELELŐSSÉGRE!

(Cristian)

2019. jan. 21. 02:41
 27/68 anonim ***** válasza:
60%
26-osnak igaza van és gyorsan el is szégyellemagam. :( Termeljünk még ki Molnár Krisztiánokat.
2019. jan. 21. 06:18
 28/68 anonim ***** válasza:

Krisztiánnak híják az alvó stàdiumos agytrösztünket is?! :O

Na, akkor druszám! Peregjen a ujjad is, mert ne hozz ránk, Cristianokra szégyent! ;)

2019. jan. 21. 09:29
 29/68 anonim ***** válasza:
kiégek
2019. jan. 21. 10:39
 30/68 A kérdező kommentje:
Jó írokmajd újjat mert sok érdekes történt azóta csak meg kell keresnem a cetlit amire fel írtam a nevemet meg a jel szót h be tudjak lépni.
2019. jan. 21. 17:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!