Ki találtam egy weplapot kérdésem többi lent?
Na jó, ez kész :DDDDDDDDD
Én akarok olvasni még "hihetelten" híreket!
XDDDDDDDDDDDDD
Nem én szerkesztem. Nekem a régi hír portálom egy volt a hihetetlen híres. Na el kezdtem az újra ki adását csak 2őt hozzá kell írni a nevéhez. Az első cikkben le van írva h miért.
Valaki mondta h rémisztette az egyik hír mindenki saját felelőségére olvassa el őket 18as karikát nem kap
😂😂😂
Ez a retardáció melyik speciális szintje?
"Újra kezdtem"
"Tisztelt Híolvasok!
Sokak unszolására újjra kezdtem össze írni a velem vagy másoka által megesett miztikus híreket tapasztalásokat. Sajnálattal kell azomban közölnöm h az előző blogomat nem tudom folytatni nem találtam mega cetlit amire fel volt írva a jelszó meg az email hozzá úgyh oda nem tudok be lépni.
Kérek mindenkit h vegye ezt egy folytatásnak az előző cikekeket ott el olvashatják! Valaki mondta h rémisztette az egyik hír mindenki saját felelőségére olvassa el őket 18as karikát nem kap"
"Az idegenekhez tartozó állatok"
"Sok könyvet olvastam az idegenekkel (vagy ahogy sokan hívják őket szűrkék kis szűrkék) h hozzájuk kapcsolódva h ha az embert el rabolják akkor ki törlik az emlékezését és nem tudja felidézni egyöntetűen h mi is történt vele. Ilyenkor segíthet a hipnószis! Ám amíg az ember nem szánja rá magat arra h el menjen egy szakebmerhez aki el végzi rajta a hipnózist addig csak fekete homályba látja h mi is történt vele. Ami nagyon érdekes h az összzes szinte ilyen esetben az emberek nem más állatra emlékeznek mint a bagolyra! Milyen érdekes h szokták mondani h okos vagy mint a bagoly a gyerekekeknek szóló mesékbe is (mint a Micumackó) a bagoly okos! Már régen is valamelyik istennek a jele a bagoly volt (Minerva) és milyen érdekes ő is az ész egyik szimbóluma volt! Nem hinném h véletlen ez az egybeesés. A legtöbben ugyan is az Ufőket okosnak sokkal fejlettebnek tartjuk hiszen távoli bolygókróól más csillagképekből ide tudtak jönni ergó sokkal okosabbak mint mi! Mert mi a Holdig jutottunk csak emberi erővel!
Nagy valószínűséggel az utazáshoz a tér gőrbítés folyamatát használják de ez majd egy másik cikk témája is lehet.
Tehát aki látott bagolyt álmában vagy hasonló állatot és nem tudja mi tőrtént vele az este azt lehet h el ragadták az idegenek!"
HihetetlenHíreket: kis szűrkék, szakebmerhez, gyerekekeknek, Micumackó, híolvasó, másoka által megesett miztikus hírek
:DDDD
Alig várom a folytatást!
Kérünk még Hihhetetlen híreket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!