Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ki találtam egy weplapot...

Ki találtam egy weplapot kérdésem többi lent?

Figyelt kérdés
Hogy olyat akarnák csinálni mint a google csak sokkal pontosabbat h 1 oldalon biztos meg találja az ember amit keres pontosan kőrbe tudná írni h mit akar nem csak kulcs szavakat. Az a kérdésem h mennyi idő lenne ha az alapokat tudom HTML JAVAScript CCS?

2019. jan. 17. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
Van újkutatós cikk ha érdekel.
2019. jan. 22. 11:48
 42/68 anonim ***** válasza:
Ne trollkodj annyit, mert úgy maradsz.
2019. jan. 22. 12:07
 43/68 tabaki ***** válasza:

Szerintem ez már tényleg kezdi megugrani a régi blogod által magasra tett lécet. Kedvencem a mesék gyakori elemeként említett 7 szemű sárkány, amely felidézi a Muszty-Dobay duó KéK Csodatortájának feledhetetlen, hétfülű Drakulináját is:

„Élt egy hétfülű

karcsú leány,

Hej, te tó, hideg északi tó,

Nem nőtt fű, fa, virág pici méteres lába nyomán,

Lágy, puha hangja andalító.”

[link]

2019. jan. 22. 12:11
 44/68 anonim ***** válasza:

[link]

"Aki tud még mondja!"

Van még olyan bapona is h tvbe hallotam:

Ha összetöröd a tükröt akkor a darabjaiba belenézve 7 év átok ha rálépsz 50 év, azonban ha több darabba nézel akkor 7 * db év, látók és egyes boszorkák azt állítják h egy kendőbe összegyűjtöd majd raksz melle 3 virágot (elszáradt vagy mü virag nem jo) és elásod egy öreg fa alá, ( fontos h ne találják meg többet a tükör szettort darabjait) akkor megszünik az átok!

2019. jan. 22. 14:00
 45/68 A kérdező kommentje:
Engedelmével ki rakhatom?
2019. jan. 22. 15:09
 46/68 anonim ***** válasza:

Persze, nyugodtan!

Várom a további cikkeket!

2019. jan. 22. 16:26
 47/68 anonim ***** válasza:
Na jó, szerintem eleget etettük a trollt, ennyire hülye csak nem lehet valaki...
2019. jan. 22. 16:49
 48/68 A kérdező kommentje:
Hülye vok mert meg próbálkozom azzal ami a egyik régi vágyam h újságot írjak? V arról tegyek le h programot írjak mert h az csak bár kiváltságos joga? Ki dőnti ezt el?
2019. jan. 22. 17:21
 49/68 A kérdező kommentje:
44-es ki raktam köszönöm még egyszer!
2019. jan. 22. 20:05
 50/68 anonim ***** válasza:
A mai írás is hatalmas, ami úgy kezdődik, hogy "foglalkozok a programozással" ezt a témát ki lehetne bontani egy egész regénybe is, ha lehetne kérni, szerintem többet érne, mint ezt a programozás témát erőltetni, meg a dúdolás felismerést, helyette lehetne a regényt részletekben is közölni a blogon, ha meg kész van keresni egy kiadót, de lehet nem is kell, mert addigra a kiadók jelentkeznek maguktól a tömeges igényre reagálva, aztán le lehetne fordítani külföldi nyelvekre, először kínaira, mert azt beszélik a legtöbben, Kínába, utána angolra is, hogy a megfilmesítés jogát megvegyék, az ufő gyereket keanu Reeves játszaná, maszkírozva, Schwarzenegger meg lehetne a szakdolgozat témavezetője, hogy ne sírjon mostmár az Andy Wayna után, meg még sok jó színésszel, a sok pénzből, ami a jogdíjakból jönne, meg aztán fel lehetne bérelni egy egész informatikatanárt, hogy megtanítsa a html css és javascript nyelveket, meg akár még a turbo pascalt is és akkor az a régi vágyad is teljesülne, hogy megtanulnál programozni végre.
2019. jan. 22. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!