Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ki találtam egy weplapot...

Ki találtam egy weplapot kérdésem többi lent?

Figyelt kérdés
Hogy olyat akarnák csinálni mint a google csak sokkal pontosabbat h 1 oldalon biztos meg találja az ember amit keres pontosan kőrbe tudná írni h mit akar nem csak kulcs szavakat. Az a kérdésem h mennyi idő lenne ha az alapokat tudom HTML JAVAScript CCS?

2019. jan. 17. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 tabaki ***** válasza:
77%
Ne keseríts már, mindenki tudja, hogy ez a projekted is a szemétdombon végzi, a többi mellett. Te egyetlen dologra vagy képes: Egyre hatalmasabb légvárakat építeni a semmi tudásodra. De attól függetlenül, hogy nem, egyáltalán nem vagy tisztában az alapokkal, nyilvánvaló, hogy egy világméretű keresőprogramot nem Javascriptben fogsz megírni, még kevésbé HTML-ben, vagy stíluslapon (amely a múltkori kérdésed óta is CSS). Egyszer mutathatnál már végre valamit, ami indokolja a sztratoszférába rontó terveidet. Valamit, ami működik egyáltalán. Ami talán kicsit sárga, kicsit savanyú, de a tiéd. És nem egy előregyártott weboldal, mert azt már ismerjük, de nem igazán meggyőző...
2019. jan. 17. 22:52
 12/68 Jack8 ***** válasza:
100%

Most valami könnyebbet is találj ki, mivel az eddigi ötleteidet sem sikerült megvalósítani nemhogy ezt.

nótadúdolós weblap:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..

android app

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..

2019. jan. 17. 22:53
 14/68 anonim ***** válasza:
100%
Ba sz d meg már több, mint egy éve fárasztasz minket a programozós meg az ötletes baromságaiddal. Ennyi idő alatt elsajátíthattad volna a programozási alapokat és legalább lenne egy halvánnyi fingod arról hogy mit akarsz és nem beszélnél szokás szerint össze vissza hülyeséget. Aki olyat kérdez hogy C# kód működik-e html-ben az nyilván teljesen nem normális főleg hogy még utána be is nyelted hogy működik. Végre kezdj el legalább programozásról szóló könyveket olvasni. Amióta ilyen baromságokkal fárasztod a jó népet annyi idő alatt az összes magyar nyelvű programozásról szóló könyvet elolvashattad volna és talán még néhány angol is belefért volna.
2019. jan. 17. 23:12
 15/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat közben rá jöttem h iffel fogom meg oldani h fel dolgozzak egy adot mondatot.
2019. jan. 17. 23:30
 16/68 anonim ***** válasza:
Jelentsétek minél többen az összes kérdését, akkor előbb utóbb törölni fogják.
2019. jan. 17. 23:40
 17/68 anonim ***** válasza:
Tanulj programozást!!!!! Ne hülyeségeket pofázz folyton!!!
2019. jan. 17. 23:44
 18/68 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk iffel működhet. Erre nem is gondoltam
2019. jan. 18. 08:23
 19/68 anonim ***** válasza:

Kisapám, ha azt sem tudod, mennyi 2+2 akkor ne akarj te arról álmodni, hogy űrrepülőt építesz!

Komolyan, én 10 éves koromban leszoktam az ilyen légvárak építéséről!

2019. jan. 18. 09:21
 20/68 anonim ***** válasza:

Megoldható amit szeretnél, csak meg kell írni hozzá megfelelően és profin az AI -t ami értelmezi, hogy mit szeretnél keresni, és az végig nézi, olvassa neked az internetet, és annak tartalmait, azok valódiságát más hiteles forrásokkal össze veti, tartalmát ellenőrzi, így kapott eredményt elemzi és rendszerezi, majd vissza adja azt ami neked a legjobbnak vél.

Google is erre törekszik, de neki még nem sikerült megfelelő AI -t programozni, ami elég gyors, és nem napokba - hetekbe kerülne egy tökéletes keresés lefuttatása.

2019. jan. 18. 09:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!